Hoe werkt benzoylperoxide Deal met Zits?

Benzoylperoxide is een effectieve chemische stof die behoort tot de familie van organische en natuurlijke peroxiden, die bestaat uit waterstofperoxide. Het wordt vaak gebruikt als een actueel acne zalf als in verdunde variëteit. Echter, in zijn zuiverste vorm van poeder, benzoylperoxide brengt veel risico te wijten aan het feit dat het zeer schadelijk en ontvlambaar. Er kunnen misschien zelfs nu sommige bijwerkingen uitkomsten gekoppeld aan het gebruik ervan als puistjes medicatie zoals extreme droogte. Benzoylperoxide is een persoon van de meest voorkomende acne genezen items en is het belangrijkste ingrediënt in veel puistjes huidverzorging oplossingen die zo perfect kan worden gevonden in veel meer dan de toonbank lotions, lotions en gels zoals in veel beter recept acne medicijnen.

De belangrijkste zits-producerende microben, p. acnes kan niet overleven in een omgeving die zuurstof heeft. Benzoylperoxide behandelt acne door het doden van de puistjes-leidt tot micro-organisme, omdat het zuurstof introduceert onmiddellijk in de porie wanneer het lokaal op de huid aangebracht. Het hoge niveau van zuurstof in benzoylperoxide zou het een werkelijk zeer effectieve acne vechter die de bacteriën doodt op spreken te maken. Het is ook een krachtige reiniger, die zich ontdoet van levenloze vloer huidcellen en verheldert mee-eters en whiteheads. Bovendien kan de exfoliërende kracht van benzoylperoxide helpt acne te voorkomen voordat het begint zelfs af. In werkelijkheid, benzoylperoxide in de beste strategie van vermijding van acne en het gebruik ervan zijn nog lopende zijn, zelfs net na de puistjes is opgehelderd.

In haar gel, lotion of productaanbod, benzoylperoxide moet spaarzaam gebruikt om de getroffen plek, en vervolgens naar andere puistjes-kwetsbare plekken als een preventieve maatregel. Reinigingsmiddelen die de oplossing bevat moet dagelijks door zachtjes te wrijven in de poriën en de huid voor ongeveer tien tot 20 seconden en daarna afspoelen worden toegepast. Verbetering van acne is gewoonlijk merkbaar binnen een paar weken van de lopende behandeling. Als er te veel drogen van de huid komt, gebruikt moet worden afgeremd om slechts een paar keer per 7 dagen in plaats van elke dag. Ook, want het is een bleekmiddel, benzoylperoxide moet echt niet gebeuren in spreken om met haar, kleding of meubels.

Category: Gezond eten

Comments are closed.