Hoe werkt benzoylperoxide Invloed puistjes?

Benzoylperoxide is een chemische stof die behoort tot de familie van organische en natuurlijke peroxiden. In zijn zuiverste vorm is enorm schadelijk, brandbare, explosieve en misschien zelfs leiden tot tumoren. Na verdunning, wordt vaak gebruikt als een topische zalf puistjes, en niet langer vormt deze gevaren maar enigszins kan facet resultaten verbonden aan het gebruik als geneesmiddel puistjes. Benzoylperoxide werd geaccepteerd als een zits therapie heel wat jaren terug en is toch een van de meest voorkomende acne procedure producten en oplossingen. Het is de belangrijkste component ontdekt in tal van acne huidverzorging artikelen. Het is gelegen in een aantal over-the-counter crèmes, lotions en gels zo goed als in krachtiger recept puistjes remedies.

Benzoylperoxide werkt door het introduceren van zuurstof om de porie wanneer topisch toegepast op de huid. De primaire acne-veroorzakende micro-organismen, p. acnes (ook beschouwd als propionibacteriën acnes) zijn niet in staat te verduren in een zuurstof-rijke omgeving. Daarom, wanneer benzoylperoxide wordt gebruikt als een acne behandeling, het affectief doodt de microben en vervolgens verlaagt het volume van puistjes op je huid. Het is ook een krachtige reiniger, die zich ontdoet van nutteloze oppervlakte huidcellen en opruimen poriënverstoppende puin dat brengt mee-eters en whiteheads. Deze exfoliërende werking meestal zal helpen stoppen met puistjes voordat het zelfs begint. In te kopen voor zits te worden verminderd en voor onbepaalde tijd voorkomen, dient het gebruik van benzoylperoxide worden voortgezet, zelfs direct na de zits is opgehelderd. Of anders, kan acne terug in zijn verleden vorm, of zelfs erger worden.

meeste meer dan-the-counter acne medicijnen omvatten ongeveer 2,5 pct benzoylperoxide als een levendige ingrediënt. Er wordt gesuggereerd dat de 1e keer dat mensen beginnen met dit te verminderen aandeel van benzoylperoxide om de huid te komen om te wennen aan het. Meestal is de 2.5 PC is voldoende om te zorgen voor milde acne echter gemiddeld, kan een zalf die tot tien procent benzoylperoxide worden goedgekeurd intense acne. Wijdverspreide facet gevolgen verbonden aan het gebruik van benzoylperoxide als acne medicijn uit droogte, schilfering, ongemak en een licht brandend gevoel van de huid. In het ergste geval kan het leiden tot peeling of een uitslag. Als dit gebeurt, stop gebruik onmiddellijk en raadpleeg uw huid arts.

Category: Supplementen

Comments are closed.