Hoe werkt BPA een invloed hebben op de algehele gezondheid?

Na voedzaam houdt extra dan wat we consumeren en drinken. Het beroept zich ook op over wat we krijgen, samen, winkel en warmte onze maaltijden en dranken in Bisphenol A (BPA) is de belangrijkste ontwikkeling van blok van polycarbonaat plastic, dat is een hard plastic vaak gebruikt om te bouwen drinkwater flessen water, keukengerei , reizen mokken, maaltijden opslagcontainers en vakantie mokken. BPA is ook een belangrijk onderdeel van de epoxy voeringen die in drank-en staal voedsel blikjes.
Omdat de jaren dertig, is er veel controverse over geweest, ongeacht of BPA binnen koper producten is gevaarlijk voor de menselijke gezondheid. In 2008 is er uiteindelijk verslagen uitgegeven door een flink aantal regeringen die de fundamentele veiligheid van BPA in producten en oplossingen voor klanten ondervraagd. Als eindresultaat, veel handelaren trokken oplossingen van hun kabinetten. De belangrijkste problemen en prachtige zorg alle door het land is dat deze polycarbonaatplastieken kunt een filter BPA in onze voedingsmiddelen en dranken.

De National Toxicity Plan heeft verklaard dat de consument echt moeten motief om bezorgd over BPA, omdat het kan leiden tot neurale problemen of gedragsproblemen in de foetus een verwacht vrouw zo perfect als problemen bij zuigelingen en meer volwassen kleintjes. Ook is aangegeven dat BPA kan leiden prostate problemen bij mensen, complicaties borstklieren en zelfs onderschrijven vroege puberteit bij jonge vrouwen. Daarnaast is er bang dat wanneer een verwacht vrouw wordt blootgesteld aan BPA, het welzijn van haar ongeboren pasgeboren kon worden negatief beïnvloed, die zou voortvloeien uit de geboorte problemen of geminimaliseerd start pond. Blootstelling aan BPA kan eventueel ook leiden tot de aanstaande moeder een miskraam. BPA in koper artikelen is ook gekoppeld aan een flink aantal welzijn problemen dit soort als kanker, onvruchtbaarheid en borstkanker.
BPA heeft een lage verhoogde toxiciteit. Het heeft ook een orale LD50 3250 mg / kg bij ratten. Echter, BPA een oestrogeen receptor agonist. Deze agonisten kunnen beginnen met het menselijk lichaam precies hormonen die zal resulteren in het systeem vergelijkbare fysiologische gevolgen nabootsen. Hierdoor is geweldig zorg dat bij blootstelling aan uitgebreide verminderde doses BPA kan het eventueel veroorzaken chronische toxiciteit in het menselijk lichaam.
Landen dit soort als Canada hun eigen rapporten hebben uitgevoerd en hebben verklaard aan BPA classificeren als inherent schadelijk.
Volgens Frederick Vom Saal, een BPA-onderzoeker en een hoogleraar biologie aan de Universiteit van Missouri, kan hitte, zuur, alcohol, agressieve wasmiddelen, de leeftijd en de magnetron ook verergeren de lancering van BPA.

Hoewel we misschien niet in staat om volledig te ontdoen merchandise van BPA consument, zijn er enkele dingen die we kunnen doen om de consumptie van deze onveilige samenstellende beperken.
Beperk ingeblikte levensmiddelen en dranken, bestellen van maaltijden en drankjes in glazen recipiënten, of de aankoop bevroren greens. In plaats van plastic containers, winkel uw etenswaren in glazen recipiënten van dit soort als Pyrex containers, maar herinneren aan het deksel met de hand wassen als het plastic. Filter uw drink-en kookwater. Doe geen vervoer uw drankjes in plastic bekers. Gebruik een roestvrijstalen mok die niet is gevoerd. Niet consumeren van hard plastic h2o flessen. Ze zijn gebouwd van polycarbonaat plastic. Gebruik in plaats daarvan een roestvrijstalen ongevoerd drinkwater fles. Klean Kanteen zou roestvrij stalen flessen water te maken.
Bij het koken in de keuken, gebruik piket, staal of glas lepels, flippers, maatbekers, vergieten en een blender. Het kan heel goed ook een uitstekend idee om uw bad en douche h2o filteren, vooral omdat het een probleem is dat kleine BPA moleculen via de huid kan worden geabsorbeerd. U kunt onder andere keramische filters om uw bad en douchekoppen aan BPA verwijderen uit uw water. Het laatst van allen, wil je nog twee keer nadenken over het gebruik van het drinkwater koeler op het werk. Herinneren, is kunststof en is meestal gemaakt van polycarbonaat die bestaat uit BPA. Naar aanleiding van deze strategieën moet echt helpen om aanzienlijk verminderd BPA inname, evenals veilig voor de de negatieve gevolgen ervan te blijven.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.