Hoe werkt COBRA Welzijn verzekeringsdekking Doe de baan?

COBRA algemene ziektekostenverzekering biedt een vangnet voor mensen die hun welzijn verzekering te verminderen als gevolg van een verlies van arbeidsplaatsen of andere wijziging in het werk doen. Cobra is geen algehele gezondheid te bereiden. Het identificeren aankomt uit de Grondige Omnibus Prijsklasse Reconciliation Act van 1986, die noodzakelijk bedrijven en verzekeraars om u wellness dekking te bieden aan werknemers die hun gezondheid positieve aspecten verloren.

COBRA niet implementeert voor iedereen, dus het is echt van cruciaal belang om te erkennen die in aanmerking komt, hoe in te schrijven en hoe u uw COBRA dekking te houden.

In overeenstemming met het Amerikaanse ministerie van Arbeid, om zich te kwalificeren voor COBRA, moet u:

een) werken voor een organisatie die minimaal twintig personeel, uitgebreide en deel-tijd heeft. Je zou kunnen functioneren voor een niet-openbare ondernemingen, non-inkomen of religieuze groep, of de overheid onderneming. Uw partner en nabestaanden hebben ook dekking bij wijze van Cobra, als je net zo goed had als-een persoon of geliefden dekking

twee) hebben een kwalificerende functie zoals taak daling, die veel minder uren en het wegwerken van welzijn dekking, of beginnen te worden gekwalificeerd voor Medicare

drie) inschrijven in het plan ten minste een werkdag van tevoren van de kwalificatie gelegenheid.

Huwelijken en kinderen die te ontdoen van groep wellness bescherming te wijten aan een bestaan ​​evenement, waaronder echtscheiding of verlies van het leven, misschien in aanmerking komen voor COBRA.

Als je niet de klus te klaren voor een bedrijf, maar deelgenomen aan een team gezondheidssysteem, kan je COBRA toelaatbaar is. De verzekeraar zal u op de hoogte als je COBRA rechten.

Door de wet, uw (ex-) werkgever om u te informeren over COBRA in aanmerking te komen. Uw bedrijven ook de verzekeringsmaatschappij te melden. De verzekeringsmaatschappij zal het schip informatie over hoe in te schrijven in COBRA en hoeveel het zal waarderen. U kunt 60 keer verwerven om je geest make-up of om in te schrijven. Als u een crisis en moet hebben ziektekostenverzekering vóór u besluit om in te schrijven, kunt u met terugwerkende kracht COBRA dekking te krijgen. In normale, moet u bescherming in slechts zestig dagen interval. De federale overheid kan de inschrijving voorwaarden bij gelegenheden te zetten, afhankelijk van de economie als geheel en de verschillende stimuleringsmaatregelen pogingen.

Na aangemeld voor COBRA, blijft u alle gezondheids-en fitness-programma krijgt u had als personeel te houden. COBRA geen discriminatie in bescherming toe te staan. U kunt de identieke medische professionals zien, uw recepten bewaren en gebruiken precies dezelfde klinische diensten. Op hetzelfde moment, moet u suggesties van het plan volgen. Wil je nog steeds uit te betalen voor de co-betalingen en eigen risico. Je moet vasthouden aan het beleid van uw plan net voor het verwerven van acceptatie voor de zorg.

De meeste bedrijven besteden een groot procent van gezondheid en fitness tarieven van hun werknemers. Wanneer u indicatie voor COBRA, zul je moeten betalen de volledige premie u. Verwachten vork uit 2-4 momenten als aanzienlijk. Je hebt ook te maken van premies die u hebt overgeslagen hele zestig werkdag keuze periode.

Bovendien zou verzekeraars betaalt u een kleine vergoeding voor de kosten voor het behoud van COBRA dekking relevant.

Al snel na je besluit in te schrijven, heb je 45 extra keer om een ​​betaling te verrichten. Je hebt dan een dertig-werkdag genade interval om elke maand tot maand hoge kwaliteit betaling.

Medewerkers ontslagen wegens ‘grove schuld’ wellicht niet geschikt zijn voor COBRA.
Als een bedrijf gaat uit van het bedrijfsleven, zal de gezondheidszorg werkzame personeel en fitness plan vrijwel zeker conclusie. In dit scenario is er geen COBRA dekking.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.