Hoe werkt Diabetes invloed Lichaamsgewicht Reduction?

Niet alle energie equivalent in het gehele lichaam van een diabetespatiënt. Een calorie is een apparaat van kracht. De wet van de thermodynamica doet ons geloven dat het lichaamsgewicht te verminderen moet u minder energie dan je verbrandt verbruikt. Niet altijd waar om de reden dat er een extra regel van de thermodynamica is dat er uitzonderingen op de eerste regel. Sommigen zullen niet metaboliseren een calorie koolhydraten precies dezelfde als calorie eiwit. Als alle calorieën in gelijke mate waren gemetaboliseerd dan elke persoon zou overtollig gewicht te laten vallen op de dezelfde tempo.

Dieet plannen gewoonlijk worden verlaagd lichaamsvet, maar significant in koolhydraten. Koolhydraten verhogen insuline secretie en insuline zal ertoe leiden dat u om overtollig gewicht te verwerven. Personen die beginnen met insuline vaak lichaamsgewicht verkrijgen omdat dit punt. De beste manier voor diabetici om lichaamsgewicht te verliezen is om te proberen een lagere glycemische eten plan te eten. Vis, kip en andere hoogwaardige hoger eiwit geen insuline varieert verhogen. Samengevoegd met substantiële-vezel, die niet-zetmeelhoudende groenten zult u uw bloedsuiker gemiddeld en te elimineren lichaamsgewicht.

Volgens de autoriteiten op de American Dietetic Association, het afstoten van vijf procent tot 10 pct van je huidige vet kan verhogen uw kansen blijven uit insuline en andere drugs. Het is noodzakelijk dat u enige tijd te plegen met uw diabetes voedingsdeskundige aanbevolen door uw medische professional. Onderhoud uw diabetes onderwijs afspraak en laat de professionals de bouw van een eetplan systeem gericht op uw geneesmiddelen en de ontwikkeling van de ziekte. Diabetici autoriteiten adviseren diabetici observeren deze evenwichtige harmonie:

* 50 p.c tot 55% koolhydraten
* Dertig procent overtollig vet
* Tien procent tot vijftien procent eiwit

Koolhydraten wilt worden beheerd voor krachtige pond verlies. Ken uw koolhydraten en hoe ze te vertrouwen. Uitgebreide koolhydraten (totaal granen en groenten) zijn goed omdat ze absorberen beetje bij beetje in het bloed van een diabetische hakken bloedglucose spikes. Het hakken van koolhydraten volledig is gevaarlijk je hele lichaam vraagt ​​hen, maar in de ideale hoeveelheid. Harmonie en matiging zijn voortdurend ideaal.

Training kan afgenomen bloedsuikerwaarden, maar in verschillende middelen. Aërobe oefening heeft een snel effect hebben op op de bloedsuikerspiegel bedragen. Taaiheid onderwijs verlaagt de bloedsuikerspiegel enkele uren na je werk uit.

Diabetici wonen door hun persoonlijke principes. De exacte hetzelfde dieet regime procedures die gebruik maken van vele anderen niet gebruiken om diabetici. Koolhydraten zijn belangrijk, maar ze moeten worden beheerd. Bedtime snacks zijn belangrijk voor overnachting administratie bloedsuikerspiegel, geen dieet taboe. Gebruik de middelen die door uw arts en krijgen een diabetische ervaren het advies inwinnen van. Niet inschakelt iedereen vertellen wat je moet consumeren en wanneer. In plaats daarvan nemen de suggesties van uw diabetes ervaren.

Succes in overtollig gewicht te verliezen is niet altijd gemeten op de weegschaal. Verminder A1C podia, cholesterol en bloed van kracht zijn belangrijker dan een hoeveelheid op een schaal. Vergieten lichaamsgewicht is een strijd voor een persoon, maar specifiek een diabeticus. Zoek aanmoediging in de eenvoudige punt dat u gebruikt zuigeling technieken om een ​​meer gezond je.

Winstgevende diabetische lijners naam identieke punten die bijgestaan ​​hen werpen en behouden hun lichaamsgewicht. Ze raden het houden van een voedingsmiddel en het uitoefenen dagboek, na een low cal / vet dieet plan en lopen minstens 4 mijl per week.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.