Hoe werkt Het dragen van een Breathe Juiste Strip inschakelen snurken?

De Breathe Juiste Strip is een flexibele pleister, zeer vergelijkbaar met een bescheiden bandaide, die kleeft aan de brug van de neus. Het was het genereren van Bruce Johnson, die van neusverstopping geleden. Het was goed vond met sportieve activiteiten groepen omdat het verbeterde ademhaling en uithoudingsvermogen. Nieuws verspreidde zich snel net na Jerry Rice van de San Francisco 49ers droeg gedurende een Super Bowl. Op dit moment, het is verkrijgbaar in twee tinten, bruin en duidelijk. Er zijn ook mentholated strips en strips voor jonge kinderen. De strip is voor iedereen die vraagt ​​om hulp bij de ademhaling en willen een drug-zonder kosten assistent gebruiken. Breathe strips zijn nuttig voor slachtoffers allergie, mannen en vrouwen met een verkoudheid, personen die een opleiding, en voor degenen die lijden aan een verstopte neus of snurken.

De neus heeft twee kamers genoemd neusgaten. Achter in elk neusgat is een slanke gebied bekend als de nasale klep. De nasale klep one/10 van een centimeter breed. Omdat het menselijk lichaam ademt lucht passeert via de nasale klep. Wanneer het gebied geblokkeerd raakt, wordt het een uitdaging om typisch ademen. De Adem juiste Strip voorzichtig vast aan de buitenkant van de neus en tilt de zijkanten open te stellen, zodat voor veel meer lucht passage. Een open up mond voor een stuk makkelijker ademhalen resultaten in de meeste snurken. Als de neus zijn glashelder, de snurker is extra waarschijnlijk om te ademen via de neus in de plaats van de mond. Volgens de Breathe Geschikt website, een onpartijdige onderzoek naar snurkers bleek dat vijfenzeventig% van alle geanalyseerde snurken was afgenomen of de strip verwijderd het snurken. Zij beweren ook dat het vereist ongeveer een week voorafgaand aan de snurker begint luchtwegen door de neus in de plaats van de mond.

ademen Ideaal Strips zijn ook voordelig voor mensen die gaan door een afgeweken septum, dat een bocht in het kraakbeen dat de neusgaten scheidt. Het is zonder risico voor iedereen, maar niet voor de kleintjes onder de leeftijd van vijf jaar. De voor de hand liggende stroken werken effectief voor mannen en vrouwen die een droge of gevoelige huid en de mentholated strips doen het werk effectief voor degenen die worstelen uit een kille. Krassen gewoon de strip om de damp vrij. Er is nu een product of dienst aangeduid als Breathe Ideaal Snore Reduction keelspray, waarvan de keel weefsels smeert. Spray het weer van de keel twee tot 3 keer voor het slapengaan. De keelspray is onschadelijk voor samen te gebruiken met de Breathe Right Strips.

Category: Supplementen

Comments are closed.