Hoe werkt Informatie Technologische innovatie invloed Welzijn behandeling?

De aanvankelijk gemeenschappelijk gebruik van informatie en feiten techniek in gezondheid en fitness behandeling was automatische verklaringen verwerking. Digitale verwerking van gezondheidsgerelateerde verklaringen van zorgaanbieders en verzekering bedrijven versnelt de acceptatie van verklaringen en betalingen aan artsen.

Elektronische wellness documenten (EPD) in staat stellen patiëntgegevens tijdens de behandeling spectrum te worden gedeeld door de belangrijkste zorg artsen, verpleegkundigen, laboratoria en deskundigen. Diagnosticeren en beheren van ziekte vereisen gezondheidszorg en behandelmethode erfgoed van de patiënt beschikbaar zijn voor iedereen die een bepaalde patiënt ziet zijn. EHRs besparen clinici tijd door niet te verwerven voor onderzoek naar gegevens of repliceren in tal van bestemmingen.

IT maakt sneller, extra correcte prognose van ziekte. Gebruik te maken van IT, kunnen clinici informatie samenstellen over alle facetten van de behandeling van een patiënt, overleg met deskundigen op afstand en krijg evaluatie van lab informatie en foto’s door professionals over de hele wereld in authentieke tijd. Het kan ook bescherming van de cliënt te helpen door het automatiseren van het kruisverhoor van gegevens, zoals interacties tussen geneesmiddelen en gevestigde up herinneringen voor zich te houden aan-up met mensen die chronische ziekten.

Zoals welzijn behandeling krijgt om meer info afhankelijke, gepersonaliseerde en zelfs koper gedreven zijn, sociale media genieten van een veel grotere rol in de feiten te delen. Sociale media retailers maken het mogelijk voor patiënten met bepaalde aandoeningen aan informatie en feiten over behandelingsopties en resultaten met een persoon een verder en met clinici delen. Aangezien de gegevensverzamelingen op social media webpagina’s te verhogen, hebben zij toenemende klinische waard voor studie.

De sequencing en publiceren van het menselijk genoom op het World-wide-web opende een nieuwe industrie van de genomica en gepersonaliseerde medicatie. Genetische blauwdruk van een individu bevat informatie over gevoeligheid voor unieke vormen van ziekte en de conditie bio-markers voor precieze aandoeningen zoals Lou Gehrig’s ziekte. Zoals de wetenschap leert onderscheidende genen aan en uit te schakelen, nieuwe gen-gebaseerde meestal therapieën voor een breed scala van aandoeningen komen haalbaar. Het versnelt deze inspanning door het inschakelen van externe samenwerking en het delen van feiten te midden van wetenschappers.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.