Hoe werkt Koffie Impact Uw Enamel?

drinken van espresso kan vlekken en verkleuring van de tanden, want zowat elke keer dat je een kopje espresso een laag vormen over de hele tand die absorbeert in het glazuur te drinken. De dim schaduw in espresso kan vlekken tand, en geen kwestie hoe aanzienlijk crème u in, de chemische stoffen die tand vlekken zijn niettemin aanwezig. Dit is niet echt een ernstig medisch probleem, en meer dan de toonbank whitening oplossingen beschikbaar die kunnen helpen genezen van dit probleem.

koffie kan eventueel hulp holten voorkomen, om de reden dat het bestaat uit antibacteriële huizen die de gevolgen van de micro-organismen die resulteren in holtes, zoals Streptococcus mutanten kunnen neutraliseren. De anti-kleef huizen in espresso maken glazuur een stuk minder geneigd zijn om-holte leidt tot agenten. Dit kan mensen die een aanzienlijk volume van koolzuurhoudende dranken, die sportieve activiteiten en vitaliteit dranken bevatten drinken helpen. In overeenstemming met de Wetenschap Dag na dag, twee Italiaanse universiteiten voerden een onderzoek dat bepaalde dat snelle koffie hadden de optimale hoeveelheden van inhibitor actie.

Waaronder suiker in een kopje koffie kan tandbederf veroorzaken rond de tijd, in het bijzonder als je minstens drie kopjes espresso per dag drinken. De suiker gemengd met het zuur in koffie kan leiden tot een tand om zich te ontdoen van de moeilijke weefsel van het glazuur. Wanneer de zure vloeistof spoelt over de tand voortdurend, het brengt de tand verval.

De cafeïne en zuur in koffie nemen bepaalde aspecten die kunnen leiden tot een tand te zetten in gevoelige of maak een aanwezige 1 nog gevoeliger. In te kopen om het zuur af te wenden in espresso escaleren gevoeligheid, kunnen de koffiedrinkers misschien moet het totaal van de kopjes voor elke dag verminderen of te verdunnen de koffie met drinkwater. Gevoelige tanden kan pijn veroorzaken in de mond, met name bij het consumeren ongelooflijk hete of koude dranken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.