Hoe werkt Kokosolie Assist Met Lichaamsgewicht Reduction?

Kokosolie

een heleboel mensen dat kokosolie te gebruiken op een dag tot dag foundation, de inname van 2 tot 3 eetlepels per werkdag, verslag plukt verschillende voordelen van. Verhoogde vitaliteit graden, zachtere huid, gezonder haar en een verminderen in suiker en carb cravings. Ook al zijn er een aantal van koopwaar op de markt die deze zelfde beloftes kan maken, wat is het dat kokosolie vernietigt van hen?

Alle p oliën hebben ketens van vetzuren. Terwijl de meeste hebben wat wordt genoemd LCT’s, of uitgebreide geketend triglyceriden, kokosolie MCT of middellange keten triglyceriden. Dus hoe is dit te vertalen naar gewichtsverlies? LCT niet als zeer gemakkelijk verteerd, maar als alternatief opgeslagen in de cellen als lichaamsvet. MCT’s, die in kokosolie, worden verteerd vlak voordat ze gaan diep in enkel het spijsverteringskanaal. Toen ze verbranden up snel, kunnen ze niet worden opgeslagen als extra vet. Zelfs hoewel kokosolie heeft een belangrijke calorische waarde, ze zijn energie die snel werkzaam zijn als macht en worden niet opgeslagen. Het consumeren van vetten over de dag (2-3 eetlepels kokosolie) effecten in een emotie van volheid, dat is een belangrijk voordeel aan een persoon dieet of het beheren van het lichaamsgewicht. In overeenstemming met Bruce Fife, natuurgeneeskundig arts en schrijver van & quotThe Kokosolie Wonder ‘(2004), kokosolie is ook aangetoond in studies naar thermogenese van het lichaam, waardoor het lichaam stofwisseling, het verbranden extra calorieën verbetert verheffen.

Het lichaam gewichtsreductie voordeel van kokosolie komt niet alleen met de inname van het. De inname moet worden samengevoegd met een geschikt dieet regime dat bezuinigingen op verwerkte voedingsmiddelen en suiker. Er is een onderscheid in kokosolie, ook, en als je kiest om te beginnen met het elke dag moet u vierge kokosolie te gebruiken, want het is nog niet verwerkt. De verwerking kan weg een flink aantal van de voedingsbehoeften extra voordelen te nemen.

Terwijl grotere energie en gewicht commando zijn vaak genoeg om mensen over te halen een kokosolie regime te beginnen, zijn er extra voordelen die zijn geconstateerd van de inname van het. Huid problemen, dit soort als huiduitslag, schaafwonden en brandwonden, die niet hebben gereageerd op andere vormen van behandeling, genezen en vervagen met terugkerende inname van kokosolie. Gebarsten lippen, tandpijn, en keelpijn hebben ook geprofiteerd van directe in contact komen met met kokosolie. Wat in kokosolie wordt toegeschreven aan deze voordelen? De belangrijkste MCT kokosolie wordt geïdentificeerd als laurinezuur. Laurinezuur is ook ontdekt in moedermelk, en volgens Dr Mary Enig, een PhD en voedingsdeskundige die heeft deelgenomen aan en beoordeeld tal van experimenten op kokosolie, heeft antivirale en antibacteriële huizen en draagt ​​een goede deal voor wellness en welzijn ( zie werkwijzen). Kokosolie is het slechts een natuurlijk materiaal dat de hoogste som van laurinezuur bevat, volgende op moedermelk.

Category: Gezond eten

Comments are closed.