Hoe werkt Lemon Juice behandeling Acne

De kleine antwoord is zeker, maar waarschijnlijk wil je veel meer zekerheid dan dat. Beseffen hoe het zal werken kan waardevol zijn. Citroensap zal de overmatige olie op de huid en ondersteuning poel de nutteloze huidcellen van de huid oppervlak drogen. Citroensap is opgebouwd uit slechts een van de belangrijkste AHA’s, of alpha hydroxy zuren. In deze situatie, hebben we het over citroenzuur. Gebruikt in een slanke laag rond de huid, zou het citroenzuur op in het citroensap fungeren als een zure schil. Het wegwerken van de buitenste laag van dode huidcellen maakt nieuwere en gezondere cellen te verschijnen aan de oppervlakte. Het kan leiden tot een aantal poriën en roodheid en droogheid. Het is echt ook als een samentrekkende, aanzienlijk uit te trekken van de olie in je poriën en de huid die de acne bacteriën gedijen op. Het is samentrekkend hoogwaardige het citroensap is dat steunmaatregelen gekapt puistjes breakouts.

Zits is een uitbraak van puistjes meestal losbarsten op het gezicht, hals, borst en weer regio van de lichaamsbouw. Deze vlekken zijn een gevolg van verstopte poriën in de poriën en de huid en kan verscheidenheid van kleine mee-eters tot cysten of knobbeltjes. Substantiële puisten en ernstige situaties kan leiden tot littekens. De werkelijke oorzaak van acne is nog steeds onbekend, maar het werkelijk wordt meestal gedacht te worden gekoppeld aan het verbeteren van androgeen productie tijdens de puberteit voor even jongens en dames. De talgklieren in de huid te vergroten en leveren veel meer puur natuurlijke oliën, genaamd talg. Talg wordt uitgescheiden via de poriën in de huid. De poriën kunnen blijken te zijn geblokkeerd en de olie opbouwt. Dit is een uitstekende broedplaats voor pure microben die zich op de huid, die kan binnendringen en infecteren de poriën, het ontwikkelen van acne. Hoewel citroensap zo effectief andere normale kuren van nut kunnen zijn in het omgaan met pukkels, dit betekent niet dat ze per se de ideale behandelmethode toegankelijk. Het is een goed idee om te zoeken naar ervaren suggesties voor genezing.

Nee. Citroensap bevat vitamine C en kalium, beide even waarvan het hele lichaam kunt gebruiken om de immuunsysteem te versterken. Een gezond immuunsysteem zal helpen bij vaardigheid van het lichaam om een ​​infectie en ziekte te bestrijden. Een evenwichtige immuun proces zal voedzaam huid inspireren. Acne is geen stoornis, maar gezondere huid zal beschermen tegen secundaire bacteriële infecties gekoppeld aan puistjes.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.