Hoe werkt luchtverontreiniging een impact hebben op onze gezondheid en fitness?

mens kan niet leven zonder lucht. Hun longen nodig te vullen met lucht het systeem procedure en vervolgens worden onthuld als gevolg van uitademing. Als de lucht die je inademt is vervuild, zal je longen reageren op de luchtvervuiling. De resultaten kunnen assortiment aan chronische bacteriële infecties aan longkanker de meeste vormen van kanker.

Mensen met huidige hardnekkige aandoeningen van de luchtwegen, dit soort als astma, normaal ontdekken dat ze in staat zijn om tijd buiten besteden in het kader van bijzondere situaties van extra vervuiling. Dit is te danken aan een onvermogen om een ​​voldoende som van opruimen lucht in hun longen.

In een regelmatige handel in heel de ademhaling, wordt schone lucht ingeademd en de zuurstof verwerkt. Kooldioxide komt vrij. Koolstofdioxide is onveilig voor de mens. Daarom is het systeem maakt gebruik van de brandstof handel procedure het construct-up van onveilige gassen vrijkomen.

Een groot deel van vervuilde lucht is kooldioxide. Als je inademt vervuilde lucht, respiratoire je in de onveilige brandstof uw systeem is bedoeld om te starten als gevolg van de uitademing. Respiratoire vervuilde lucht is fundamenteel het inademen van de mooie gas uw algehele lichaam probeert te elimineren.

Je longen zijn voornamelijk gemaakt van blootgestelde membraan. De lucht die je inademt wordt gefilterd door middel van het membraan om luchtzakken. Het is in deze luchtzakken die zuurstof uitgewisseld met kooldioxide. Als je uitademt, je start de kooldioxide.

Als de lucht die je inademt is vervuild, de zuurstof die door je hele lichaam wordt gestuurd bevat de giftige stoffen die de lucht om te beginnen met vervuild. Als je inademt vervuilde lucht, het gif beginnen breken cellulaire constructies in je longen en al door je luchtwegen procedure, wat resulteert in chronische ademnood.

Category: Gezond eten

Comments are closed.