Hoe werkt Nemen in Koolhydraten Impact gezondheid?

Koolhydraten aanwezige energie voor het menselijk lichaam. Eenmaal verbruikt, zij reizen om de lever, die ze afbreekt in glucose of bloedsuiker. Koolhydraten worden specifiek gebruikt om kracht te leveren aan de hersenen en het centrale angstige procedure.
Koolhydraten zijn gelabeld zo uitgebreid of makkelijk. Dit label wordt beschreven door de unieke chemische kader van het eten. Het toont ook hoe snel de suiker wordt geabsorbeerd in de bloedbaan. Gecompliceerde koolhydraten drie of meer suikers, alhoewel eenvoudige koolhydraten zijn slechts een of twee. Voedingsmiddelen hoger in koolhydraten bestaan ​​uit zetmeel, vezels en suikers.

voeden met veel te veel voedsel aanzienlijk aan koolhydraten kan je calorie-inname veroorzaken om omhoog te gaan, waardoor je ongewenst gewicht te bereiken. Als alternatief kan een gebrek aan koolhydraten ondervoeding en zwakke punten te induceren.
Koolhydraten geven het grootste deel van de kracht van het systeem eisen om te functioneren. Ongeveer vijfenvijftig% van je kracht maaltijden moet aankomen uit diverse soorten koolhydraten. Aanzienlijk veel meer dan dat, toch, kan schadelijk zijn voor wellness zijn. Iemand die 75% of veel meer van het totale vermogen is afgeleid van koolhydraten mag ontbreken aan eiwitten en vetten.

Gezondheid en fitness problemen kunnen ontstaan ​​wanneer een persoon eet veel te veel geavanceerde koolhydraten die geraffineerde suikers bevatten. Deze suikers missen natuurlijke vitaminen en vezels, maar bieden veel calorieën. Het consumeren ook veel geraffineerde suiker zal begeleiden om kilo’s te krijgen. Voorbeelden van deze voedingsmiddelen bevatten witte bloem, geslepen rijst, bureau suiker en witte pasta. Een superieure regel in gedachten te houden bij het consumeren van koolhydraten is om te proberen om ze te eten in een zo normaal type als haalbaar is.

Category: Dieten

Comments are closed.