Hoe werkt Plaque een invloed hebben op de tanden?

Plaque is een film van biologisch organisme geproduceerd tot vrijwel geheel van micro-organismen, waarvan Streptococcus omvat. Deze film van microben langzaam begint te lagen te vestigen op uw email, het creëren van tandheelkundige problemen en irritaties.

plaque wordt gestart om uw tand te langzaam en geleidelijk aan opbouwt steeds diepere niveaus. De lagen die het dichtst bij het glazuur van je glazuur zijn, blijven gedekt door de buitenste niveaus van plaque, beetje bij beetje bekeerling tot ademhaling anaërobe. Anaërobe ademhaling betekent meestal dat gezien het feit dat de interne lagen van plaque niet hebben bekomen om zuurstof, de plaquette door anaerobe suggereert zelfs nu vitaliteit te krijgen als gevolg van andere middelen te verduren.

A producten van anaërobe ademhaling is zuur. Dit zuur kan leiden tot het afbreken van het mineraal van de tand zo perfect als irriteren het tandvlees, van boven naar gingivitis en gom kwaal.

De opbouw van plaque op uw tand kan ook een voor de hand liggende uitkomst op uw glimlach wanneer de plaque verhardt en veroorzaakt een calculus opbouw meestal erkend als tandsteen. Dit kan vervolgens worden geverfd door het voedsel dat we eten of gewoonten zoals roken sigaretten, wat kan leiden tot gele en bruine tanden.

voorkomen van plaque is een alternatief zeer eenvoudig proces dat alleen maar normaal gesproken duurt het maken van haar te verwijderen deel van uw dag-tot-dag hygiënisch plan. Poetsen direct na elke maaltijd en vlak voordat je gaat naar matras ‘s avonds is slechts een essentiële manier op te ruimen en te verminderen plaque, zoals elke dag flossen en het gebruik van een mondspoeling om hulp te vernietigen de micro organisme geplaatst aan beide binnen plaque en in je mond .

Category: Supplementen

Comments are closed.