Hoe werkt Puistjes hebben een effect op jonge volwassenen?

De tiener jaren zijn typisch wanneer puistjes begint. Dit is te danken aan de start van de puberteit en de bijbehorende lancering van hormonen. In punt, is het de hormonen die acne, geen chocolade, gebakken levensmiddel of seksuele actie veroorzaken al deze zijn mythen over het brengt van puistjes die heersen onder tieners.

het lichaam begint genereren hormonen, veroorzaakt de olie klieren in de huid komen om dan-actief. Deze toegevoegde olie combineert met dode huidcellen (gewoonlijk vergoten door de huid) en brengt kleine haarzakjes te komen om te worden verstopt. In sommige verstopte poriën, ziektekiemen ontwikkelen tot gevangen en verhogen, waardoor veel huid ontwikkelen tot geïrriteerd. Dit zijn de elementen voor het begin van een puistje, die typisch zijn zowel ‘eters’ of ‘mee-eters’. De voornaamste verandering onder de twee is dat ‘mee-eters’ zijn verstopte poriën die echt rond de oppervlakte van de huid gesloten voldoende dat de lucht aanraakt en verandert het zwart. Er is geen vuil in een mee-eter, in tegenstelling tot geruchten.

Van tijd tot tijd zal het puistje niet ontwikkelen een witte of zwarte kop, maar in plaats daarvan alleen zwelt op tot een pijnlijke, vuurrode bult. Dit is een signaal dat de follikel muur heeft beschadigd diep in de poriën en de huid, en is geïdentificeerd als een knobbeltje, of cystic puistjes. De meeste aangesloten haarzakjes, dat gezegd hebbende, hebben partities die gesplitst in de buurt van de huid, als gevolg blijken te zijn van een wit-getipt, met pus gevulde puist die we allemaal kennen en zijn afkeer.

Zits kan rode vlekken, irritatie van de huid, vlekken, littekens en zelfs een infectie. De meeste van deze items komen van ongewenst gedrag dat veel tieners hebben interactie in als ze puistjes, dit soort als krachtige reiniging van de huid, het kopen op of ‘knallen’ een puistje, of gebruik te maken van op olie gebaseerde meestal make-up of haarproducten . Alle eerder genoemde alleen irriteren de acne en moet echt worden vermeden.

Er zijn nogal wat soorten van meer ernstige acne breakouts dan af en toe een puistje, en kan al enorm invloed hebben op de huid van een tiener. Acne vulgaris is de identiteit voor een combinatie van mee-eters, whiteheads, ontstoken laesies (‘samendrukbare’ puistjes en geïnfecteerde karmozijn hobbels) en secundaire letsels, die littekens zijn of sporen meer dan van oudere aanvallen van acne.

Puistjes fulminans is een ongewone soort van acne die meestal wordt ontdekt bij mannen. Het kan leiden tot koorts en gewrichtspijn en pijn. Bovendien, acne fulminans kan een afname van overgewicht, een gebrek aan eetlust, en een aanzienlijke witte bloedcellen veroorzaken afhangen. Acne fulminans verspreidt regelmatig naar de borst en weer en moet echt agressief worden opgevangen bij de behandeling van een arts.

Om een ​​tiener, sociale levensstijl is van het grootste belang, en praktisch niets ruïnes een uitstekende sociale dagelijks leven extra dan een ongewenste situatie van zits. De psychologische gevolgen van acne kan verwoestende veel tieners. Zij kunnen komen om onaantrekkelijk te voelen, of denken dat andere mensen het gevoel dat ze ‘vies. ‘ Zits maakt het dagelijkse leven voor een tiener veeleisende, die in te zetten kan leiden tot veel meer acne breakouts.

Puistjes kan een tiener extreme psychologische trauma’s, in het bijzonder geven als de volwassene of volwassenen in zijn bestaan ​​zijn niet de kennis en sympathieke van de kwestie. Innerlijke gedachten van onzekerheid en wanhoop zijn gemeenschappelijk. Tieners die ernstige situaties van acne normaal mijden sociale scenario’s, de voorkeur naar afgelegen blijven in hun huishoudens.

Moeder en vader zou moeten functioneren op het stimuleren van hun tieners beseffen dat echte natuurlijke schoonheid komt van binnenuit. In intense omstandigheden van melancholie veroorzaakt door puistjes, ouders moeten een zeer goede raadgever voor hun jongen om mee te praten lokaliseren. Ouders kunnen ook hulp bij hun jongeren van medeplichtigheid ze komen over een respectabele dermatoloog die een plan kan genereren om de behandeling van hun huid, en voorschrijven indien nodig medicijnen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.