Hoe werkt Salicylzuur Overcome Acne?

Veel aspecten bijdragen aan het ontstaan ​​van acne, zoals erfelijkheid, eten plan en huidtype. Puistjes profiteert van de obstructie van een porie en overactieve talgklieren die extra talg aanmaken. Talg die niet effectief kan stromen door een porie verzamelt en sorteert een papule of puist, waardoor mee-eters of puistjes. Poriën die dichter gezamenlijk zijn extra waarschijnlijk hebben talg verkrijgen hen boven naar een hogere incidentie van puistjes omdat indien, acne is extra aanwezig is op de kin, kaaklijn, neus en voorhoofd, dan op de wangen. Cystic acne is meest hardnekkige en verkoopkansen kritische littekens. Het wordt gekenmerkt door knobbeltjes die blijven onder de huid keer of maanden, en nauwelijks groeien whiteheads zijn. Salicylzuur is niet effectief voor dit soort acne raadpleeg een huid arts voor receptplichtige geneesmiddelen op recept te cystic puistjes letsels te behandelen. Zacht en gemiddelde zits, niettemin, kunnen worden behandeld met salicylzuur en benzoylperoxide.

boven de toonbank oplossingen uit salicylzuur worden aangeboden om te gaan met acne. Salicylzuur is een zwakke beta-hydroxy zuur, met veel medicinale en cosmetische doeleinden, welke remedie van roos, wratten en acne bevatten. Het wordt aangeboden in verschillende sterktes en correct concentraties worden gebruikt voor elke kwaal. Voor acne, concentraties moet echt niet meer dan 2 procent, die toegankelijk is zonder dat een recept is. Grotere concentraties van salicylzuur worden meestal gebruikt om andere dan acne omstandigheden behandelen.

Salicylzuur wordt toegepast om te zorgen voor fijne tot matige acne. Het kan mogelijk schadelijk voor de poriën en de huid in hoge concentraties, maar is handig in lagere concentraties (0,5-2 pct). Als een beta-hydroxy zuur met matige exfoliërende eigenschappen, salicylzuur verbetert mobiele-omzet op de poriën en de huid, en helpt ontstoppen poriën. Niet zoals de boven-de-toonbank bestanddeel benzoylperoxide, salicylzuur dringt in de poriën in wezen exfoliëren de ‘wanden’ van de poriën en roeien de verstopping residu die puistjes veroorzaakt. Om deze reden, is het significant effectief versus comedonal puistjes of mee-eters. Benzoylperoxide doodt bacteriën op grond van de huid, en kan worden toegepast samen met salicylzuur voor een volledige boven de toonbank puistjes regime. Salicylzuur elimineert de poriënverstoppende residu, en benzoylperoxide doodt de ziektekiemen als het gaat om het gebied. Salicylzuur producten moeten continu worden gebruikt om acne op puistjes-gevoelige poriën en de huid te verminderen. Gebruik de meest betaalbare haalbare concentratie om ongemak te voorkomen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.