Hoe werkt Sugar heeft een effect op Welzijn?

De eerste, meest fundamentele, meest essentiële en meest misbruikte functie van suiker is om energie te leveren. Het levert elektriciteit het is wat ons lichaam te veranderen in elektriciteit, ongeacht of we het krijgen van een zoete bar of een gepofte aardappel of een kom havermout. Dat gezegd hebbende, het hele lichaam bijna de hoeveelheid suiker die de typische Amerikaanse (of Europese, wat dat betreft) verbruikt niet nodig. En de slechtste manier om suiker te krijgen – of vermogen uit suiker – is om te proberen om maaltijden die groot in suiker of samengesteld uit slechts zeer eenvoudige koolhydraten eten. Het eten van die stijl van voedingsmiddelen effecten in wat wordt genoemd ‘een suiker opwinding.’ De algehele lichaam krijgt een snelle stroom stormloop van de basis suikers die het krijgt in een hoog niveau en processen snel gewoon omdat ze in dit soort van een eenvoudig, absorbeerbare variëteit. Maar de elektrische stormloop voor lange zijden, wat leidde tot het hele lichaam om ‘crash’, vaak resulterend in een vitaliteit bedrag dat is te verminderen dan de unieke, pre-suiker-haast podium.

Insuline is een hormoon ontwikkeld door ons lichaam op te halen en manier van handelen de glucose of suiker, die zweeft dicht bij in ons bloed stromen. Insuline verlaagt onze bloedsuikerspiegel door het verwerken van de glucose en op te sturen in uw lever en spiergroepen worden opgeslagen als glycogeen (een compact volume) of op te slaan in het lichaam als verzadigd vet.
Insuline is een superieur kwestie en een kritische component van het menselijk lichaam, maar veel te veel suiker in het dieet leidt tot het gehele lichaam zeer superieure stadia van insuline. Te veel insuline in het gehele lichaam kan uitkomst in welzijn uitdagingen zoals hoge bloeddruk kracht, natrium retentie, en osteoporose.

Naast aanzienlijk suiker onderdrukt het immuunsysteem door het blokkeren van vitamine C in de uitoefening van haar carrière. Vitamine C is een essentieel deel van het immuunsysteem. Witte bloedcellen zullen aanzienlijke bereik van vitamine C in de mobiele constructie nodig voor de bestrijding van virussen en micro-organismen. Suiker, zo, een chemische samenstelling vrij gelijk aan vitamine C. Wanneer er veel te hoofdzaak suiker zweven rondom het gehele lichaam, kan de positie van vitamine C in bewegen in de cellen, die niet zal nemen om weg te gaan veel ruimte voor de vitamine C in.

U kent uw tandarts niet leuk als je probeert te eten zoet en consumeren frisdrank, maar weet je precies waarom weten? Gewoon, microben hecht door zich naar uw tanden en krijgt om plaque zijn, dat onaangename dingen die ze schrapen als je gaat voor een tandheelkundige verify-up. Ons lichaam gebruikt suiker als elektrische stroom, probeer te onthouden? Mooi, dat doet de micro-organismen die types plaque. Ze het leuk vinden. Ze vreten het op. En af en toe zetten ze het in een lijm-achtige verbinding die ze gebruiken om vast te houden op het gebied van uw tanden.

Geraffineerde suikers bevatten geen vitaminen (vitaminen en mineralen) van hun persoonsgegevens. Dus om hen te worden opgenomen door het menselijk lichaam, ze de voedingsstoffen nog in het systeem opgeslagen gebruiken. Ze vandaar verlagen de concentraties van belangrijke mineralen en natuurlijke vitaminen in het systeem zonder opgaaf van voordelen.

Wanneer het gehele lichaam krijgt een correcte totale suiker, in een stuk ingewikkelder varianten, in de loop van de werkdag, kan het genieten en het systeem van de suiker als energie over de training van de dag. Niettemin, wanneer het lichaam heeft veel te sterk suiker, twee dingen transpire: eerst, het gehele lichaam concentreert bij verbranding suiker, omdat het een schadelijke stof, in de plaats van het verbranden van het overtollige vetreserves u momenteel. Vervolgens, wat het systeem kan niet verbranden juiste weg, zal het winkelen zo verder verzadigd extra vetreserves. Dus veel te sterk suiker niet alleen houdt u vasthoudt aan een superieur overgewicht of zelfs het afstoten van lichaamsgewicht, maar het biedt zeker voor de extra vet je hebt om all-around te hebben.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.