Hoe werkt verstopte poriën Oorzaak Zits?

poriën zijn openingen waarlangs zweet wordt gelanceerd, en ze bestaan ​​zowat overal op de menselijke huid. Om doel perfect en gezond zijn, poriën moeten duidelijk blijven. Maar ze meestal verstopt raken met een combinatie van dode huidcellen en talg. Talg is een natuurlijke wijze transpireert huidolie die ter wille van smering.
Een extra van talg is de meest voorkomende oorzaak van acne. De lancering van deze olie wordt getroffen door situaties dit soort als stam, hormonen (dit soort als al die gelanceerd gedurende de puberteit), eten plan, genetica of het gebruik van synthetische steroïden.

Als een porie verstopt, zal het binnen de poriën onder en rondom de blokkade specifiek worden het type warme, vochtige omgeving die de groei van bacteriën bevordert. Deze bacterie is schadelijk voor de aangrenzende huid, zodat het menselijk lichaam zet witte bloedcellen aanval het.

Uiteindelijk is deze aanval door het immuunsysteem die leidt tot vlekken te natura. In de loop van de strijd dat de lonen met betrekking tot de kiemen en de witte bloedcellen, irritatie optreedt en bijproducten zoals pus worden ontwikkeld.

Acne komt voor in onderscheidende stijlen (mee-eters, whiteheads, puistjes, etc..) gericht op onderdelen van dit soort als de ernst van de bacteriële infectie of de volledigheid van de blokkade is.

Medicijnen en andere koopwaar gemaakt voor puistjes vermijden nadruk op het terugdringen van zowel de talg en dode huidcellen. Dit kunnen actuele schoonmaakmiddelen die oppervlakte olie (talg) en exfoliërende reduceren tot nutteloze huidcellen te ruimen, of ze kunnen misschien wel orale geneesmiddelen op recept gemaakt om te bezuinigen talg productie.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.