Hoe werkt voeding invloed op uw Welzijn

Consumeer te wonen niet leven om te eten

Het is een goed bekend punt dat voedingsgedrag de typische Amerikaanse behoren tot de slechtste van een te beginnen met hele wereld plaats. In een plaats die een overschot aan voedsel ongelijk is aan alle andere in de hele wereld, veel van ons lijden aan ondervoeding.

De meeste mensen zijn niet bereid om zelfs gewoon een blik op het eten plan die zij nemen in , aanzienlijk aanzienlijk minder poging om eventuele aanzienlijke wijzigingen aan te brengen. Een 50 procent-hearted inspanning, dat binnenkort wordt verlaten, wordt bijna niets aan de problemen die we volbrengen voor onze algehele gezondheid.

De obesitas-fee in deze plaats is op een all time superieur en is klimmen invloed doen . Ondanks de media-aandacht en training op het letsel matig dieet regime kan doen, houden we ons op om te stoppen bij de dichtstbijzijnde korte eten haven, met het excuus van ‘Ik heb nooit tijd om eten te koken gewoon’ of ‘ik klein was op tijd en pakte de snelste wat ik kon ontdekken ‘.

De waarheid van de zaak is dat de overgrote meerderheid van ons zijn verslaafd aan fastfood spul. Ze verleiden ons met ongewenst vet geladen en suiker beladen goederen die ons langzaam maar zeker doden. De meeste bieden zogenaamde mogelijkheden, die minimale verbeterde dan hun gewone menu zijn.

De eenvoudige handeling van post naar een restaurant is veranderd in een sociale functie. We nemen met vrienden en familieleden en gebruik maken van de gelegenheid als een excuus om boven onszelf verwennen. We hebben de ongecompliceerde handeling van het geven ons lichaam de voedingsstoffen die het wil in een landelijk verleden tijd draaide. Een avondje uit is positief om te contacteren voor een eten bij onze meest geliefde gebied om te consumeren. Normaliter wordt dit vastgesteld door een film of een andere gelegenheid die vraagt ​​om een ​​te gaan om aan de concessie staan. En we vragen waarom ieder individu jr hebben we onze nu ook kleinere wordrobe wisselen.

We Rejoice Onze Verslavingen

een moderne samenleving die viert het is echt een verslaving geworden. Ons gebrek aan dicipline beïnvloeden ons in zo een flink aantal technieken, de schijnbaar onschuldige en meest bevredigende is onze manier van inname. Zelfs mensen onder ons die overwegen om te eten voedzaam elimineren bijhouden hoe het algemeen kiezen we dat we gaan gewoon grijpen een snelle hap of kunnen hebben dat de meest geliefde dessert we zo graag genieten. Alle hoewel rechtvaardiging, ik over het algemeen eet gezond dus een zeer weinig van dit of dat zou geen kwaad.

Precies waar eindigt het? De verscheidenheid van antacida en digestaides verkrijgbaar op de apotheek kabinetten moeten voldoende uit te leggen dat we zijn, zijn we op weg naar beneden een hellend vlak. We zijn onze weg te glijden naar ondervoeding en de vorming van zieke cellen in ons lichaam. Dan tijd mensen weer zieke cellen in een heel volwassen stoornis. Indien mogelijk gaan voor een duur van de tijd kan dit in sommige gevallen onomkeerbaar.

In de buurt van mid-dagelijkse leven veel mensen beginnen te symptoom zien deze als, brandend maagzuur, flatulance, misselijkheid, constipatie, alergies , obesitas, etc. deze tekens kunnen vroege tekenen van wat ons te wachten staat als zwak nemen in gedrag voort te zetten. Als we verstandig, we groeien terdege bewust van wat we consumeren te zijn en aan de slag om studie te doen op wat zou uitmaken van een gezond eten plan.

Het dicipline vereist

de overgrote meerderheid van ons erkennen dat we proberen te veel te eten een lot.Substantially van wat we kiezen voor te consumeren gevaarlijk voor onze algehele gezondheid is. Toch zijn we niet bereid zijn om eventuele belangrijke veranderingen in de manier waarop we techniek voeding te maken?

Juvenile overgewicht is een echt serieus probleem dat als niet beter op een vroege leeftijd, kan direct naar een levensduur van vet en welzijn kwesties. De meeste van de tijd zwaarlijvige jonge kinderen zijn de koopwaar van overgewicht in de ouder.

Die calorie beladen, vette maaltijden die we zo graag willen, zijn een bron van gemak en comfort. De typisch vervelend leven dat we leiden maken gevraagd voor alles om ons veel beter ervaren. Voedingsmiddelen is een van de belangrijkste middelen van gemak en comfort te verkrijgen voor ons. We leggen onszelf, zullen we moeten in nemen om handhaven van het krijgen van honger en kies uit te ontslaan wat misschien wel de fundamentele veroorzaken van te veel eten.

Wat zal het naar beneden te komen is een kwestie van doen we voeren op onbewuste van onze alledaagse praktijken of maken we variaties vlak voor een kritische schade gebeurt te zijn. Voeding is een beetje iets niemand van ons kunnen veroorloven om te betalen voor te negeren.

Category: Gezond eten

Comments are closed.