Hoe werkt Zits Scar?

Acne littekens zijn voor de hand liggende resten van weefsel vernietiging om de poriën en de huid en de inspanningen van het lichaam om de problemen te herstellen. Wanneer acne neemt plaats het verstopt de poriën van de huid en vaak ontstoken raakt en vult met pus.
Als micro-organismen vul de porie worden indicatoren gestuurd om het lichaam het immuunsysteem te vertellen dat een letsel aan de huid is verstreken.
Aangezien het immuunsysteem proces zal werken aan het onderhoud van de vernietiging, littekenweefsel soorten op de webpagina en dit is wat goed is voor de meerderheid van puistjes littekens.
Puistjes littekens kan ook plaatsvinden als een resultaat van een menselijk wezen ‘knallen’ het puistje of kopen bij de regio met hun vingers of andere zware apparaten zoals naalden.
Dit kan extra schade veroorzaken aan de huid, en zodra opnieuw het lichaam het immuunsysteem techniek ontvangt functioneren proberen om het onderhoud van de pijn.
Wanneer acne wordt opgehaald, de littekens zijn gewoonlijk aanzienlijk veel populairder dan wanneer het wordt nog zelf vooral genezen omdat het vinden van de huid maakt het mogelijk extra bacteriën aan de plaats invoert.

p Er zijn fundamenteel twee stijlen van acne littekens erkend als keloïden, die littekens veroorzaakt door een toename in de vorming van littekenweefsel en littekens die worden veroorzaakt door een verminderen van het huidweefsel zijn. De vorige stijl wordt erkend door verschillende namen, zoals ijs-pick littekens en macules. Keloids dikke gezwellen van weefsel dat in te voeren via de website van de acne. Ze zijn normaal gesproken schoon-en onregelmatig gevormd.
Wat lijkt om ijs-beslissen littekens en macules zijn worden normaal depressies in de poriën en de huid die verband houden met de littekens veroorzaakt door waterpokken. Na verloop van tijd de depressies van dit soort littekens kunnen krijgen, zelfs dieper en veel meer uitstaan. Ze worden aangeduid als ‘ice-beslissen over’ littekens om de reden dat ze lijken op merken resterende door een ijs-pick of een equivalent toestel.

Vermijden van acne littekens begint met de juiste behandeling van acne. Niet beslissen over bij puistjes, vlekken of andere vormen van acne, omdat dit zal het probleem verergeren en zelfs leiden tot een groter probleem dan voorheen.
Toestaan ​​dat de puistjes te genezen normaal. Als u gevoelig bent voor littekens zijn, omgaan met uw acne met gevestigde puistjes-vechten goederen die benzoylperoxide of salicylzuur.
Deze actuele drugs te ondersteunen bij de afbraak van zits en geïdentificeerd kort genezen acne. Door gebruik te maken van deze oplossingen zal ook verminderen de kans op littekens. Therapie voor huidige littekens bevat laser te verhelpen, dermabrasie, microdermabrasie, poriën en enten en excisie huid.
Dermabrasie en microdermabrasie zijn poriën en de huid peeling behandelingen die nemen de oppervlakkige gebroken niveaus van de poriën en de huid. Deze methode is het meest effectief op minder acne littekens.
Excisie is de methode van chirurgisch het wegwerken van een litteken door het snijden van het uit en het daaropvolgende herstel van het gat door stikken. Een huidtransplantatie kan worden overwogen voor zeer onderscheiden en ontsierende littekens.
Deze manier van handelen bestaat uit het verkrijgen van een gezonde huid weefsel van een extra component van het hele lichaam, dit soort als de billen, en over te dragen aan de littekens en geschaad plek.

Category: Gezond eten

Comments are closed.