Hoe werkt Zwavel ontdoen van Zits?

Zwavel is niet een nieuw middel om de puistjes procedure markt. Generaties in het verleden, de Romeinen badend in zwavelbronnen rond vulkanen kristalheldere hun huid problemen. Hippocrates, die wordt beschouwd een van de grondleggers van de hedendaagse drugs, informatie poriën en de huid voorbereidingen gebruik te maken van zwavel in zijn geschriften. Sommige mensen een hekel aan het gebruik van zwavel dankzij zijn stevige geur, zelfs zo, zwavel zelf is reukloos. Pas wanneer het wordt gemengd met een andere chemische verbinding die een geur wordt geproduceerd.

Zwavel heeft vele eigenschappen die het geweldig in de zorg voor de poriën en de huid te maken. Het is:

een. Antibacteriële, die werkt door het beperken kritische zuren essentieel voor micro-organismen te verhogen.

twee. Een keratoloytic middel, wat aangeeft kwaliteiten zwavel stimuleren het vergieten van nutteloze huidcellen, die verstopte poriën en helpt te verminderen houden huid er fris.

3. Anti-inflammatoire, die dringt door de huid en dalen laesies.

Verschillende mensen genieten van het maken gebruik van zwavel goederen om de reden dat zwavel is een normale, natuurlijke en organische verbinding. Niettemin zwavel effectief ideaal wanneer gemengd met andere energetische bestanddelen, zoals benzoylperoxide, sulfacetamide natrium, bentoniet en theeboomolie.

Zwavel de huizen maken het ook ideaal voor lichte tot redelijke zits. Mensen met kritische puistjes misschien niet zien het succes van het gebruik van zwavel. Medische energie voor zwavel wordt geacht tien procent, terwijl de meeste over-the-counter producten bevatten 3-6 pct Toen op zoek naar producten die zwavel bevat, zult u mogelijk vinden ze op hun plaats behandelingen of ontmoeting wasbeurten.

De belangrijkste aspect effecten die betrokken zijn met zwavel behandelingen zijn irritatie of roodheid van de huid en peeling.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.