Hoe witter Emaille Get At Home

We willen allemaal witter en helderder glimlach, maar we kunnen niet allemaal betalen om naar de tandarts om onze email gebleekt hebben. Dus, een grote hoeveelheid van ons zich afvraagt ​​hoe om wittere tanden te krijgen in de residentie. We willen methoden die de klus te klaren ontdekken maar ook onschadelijk voor onze tanden. We willen voordelen, maar we willen dat onze emaille intact. Voor dit doel dit rapport is gericht op hoe om wittere tanden te krijgen op woning veilig en effectief.

wittere tanden Get At Home

witter emaille op bezit te krijgen moet u de eerste neem een ​​zoektocht naar wat je het in je mond. Een groot deel van onze meest geliefde onderwerpen stam onze tanden. Deze goederen zouden koffie, frisdrank, thee, etcetera betrekken. Als we zeker willen witter glazuur dan we duidelijk van deze goederen moeten blijven krijgen.

Vers fruit en groenten zijn goed voor onze tanden en helpen handhaven opruimen zo mooi als het houden onze adem schoon.

Met Een Rietje Voor wittere tanden

Een goedkope manier om te krijgen en houd je tanden wit investeert in rietjes. Dit is vooral belangrijk als je niet in staat zal zijn te geven van de no no’s, zoals espresso, dat hebben we gesproken over eerder genoemde. De reden dat rietjes zijn significant is dat het behoudt de vloeistof tot stand komt, sluit het bezit komen van met minstens uw entree tanden, dus ze zullen geen vlekken.

Whitening Tandpasta

Als je wil om wittere tanden te krijgen bij het huishouden dan een goede whitening tandpasta is een superieure locatie aan te vangen. Er zijn tonnen van hen die er zijn en ze zijn echt goedkoop. Probeer een aantal en zien welke functies allerbeste voor je. Ze zijn veilig en niet bestaan ​​uit agressieve stoffen die misschien kan schade toebrengen aan uw email, dus ze zijn zeker de investering waard.

Sesam Olie voor wittere Emaille Bij House

parelwitte tanden-test werken met sesamolie. Gewoon gorgelen met twee eetlepels sesamolie kwartier maken zeker van dat u zwiepende de olie over tijdens uw totale mond. Wanneer u gesloten spoelen met warmte h2o, doen dit meestal en je zal gevolgen vrij snel zien.

Borstel met zuiveringszout Voor wittere tanden

Om wittere tanden te krijgen thuis opnieuw kennis met zuiveringszout. Je weet dat spul opknoping uit in de koelkast. Bestrijk ze met zuiveringszout een paar momenten een 7 dagen om een ​​stralende glimlach te krijgen. Echter, wil je niet om het te gebruiken elke dag te wijten aan het feit dat het kan veranderen in onveilige uw email indien gebruik gemaakt van het algemeen.

Waterstofperoxide Voor wittere tanden thuis

Combineer gelijke delen waterstofperoxide en drinkwater in een beker. Swish dit mengsel al rond in uw mond voor ongeveer een minuut en spoel af met warm h2o. Na een paar keer zult u zien dat uw tand zijn helderder en witter.

aardbeien en bananen voor wittere Enamel het huishouden

witter emaille verstoken van een reis naar de tandarts wenden tot sommige van uw favoriete vruchten. Wrijf een aardbei op je glazuur en penseel wanneer gesloten. Hetzelfde geldt voor bananen, krijgen een bananenschil en wrijf op de tanden dan borstel wanneer u klaar bent. De twee werken fantastisch bij het bleken van tanden.

Hoe witter Tooth Get At Residence

Nu dat u hebt gelezen door dit en nu hoe witter email krijgen thuis Ik wil mensen zien gloeiende glimlacht. Ik hoop dat je genoten van dit korte artikel, sta mij weten in de feedback.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.