Hoe witter Emaille maken in Pics Met Paint Store Pro

de foto Open in Paint Shop Professionele en zoom je concentreren op de tanden. In de werkbalk nog steeds links, selecteer het gereedschap Toverstaf zoals in dit voorbeeld afgebeeld. standaard is verborgen onder de rechthoekige doos collectie tool die in exact dezelfde positie op de werkbalk.

Stel de Tolerantie nummer vijf, zoals geopenbaard in de illustratie. Dit zal u toelaten om te beginnen uit het kiezen van delen van de tand door te klikken op de vlekken van de kleur die het beeld van de tand. Het houden van de verschuiving van vitaal belang zal u toelaten om veel keuzes van dezelfde kleur onderdelen te maken. U zult moeten hebben om veel alternatieven voor de tanden omringen met de pulserende dashboard stammen die duidelijk de gekozen locatie te maken.

Controleer dat u alle regio’s die zichtbaar zijn op het glazuur heeft geselecteerd bij het houden van de Shift-essentiële, zoals hier geopenbaard. Als u per ongeluk element van het tandvlees of lippen kiezen, gewoon ongedaan maken die fase vlak voor voortdurende keuzes.

Beslis over ‘Alter’ in de menubalk op zijn best, dan ‘kleurtoon en verzadiging’, dan ‘Kleurtoon / verzadiging / helderheid’, zoals voorgesteld in dit voorbeeld.

Zoek de schuifbalk voor ‘Lightness’ op de juiste facet van de ‘Hue / Saturation / Lightness’ paneel zoals in deze illustratie. Opgericht de schuifregelaar totdat de selectie registers op ongeveer 28, of waar je besluit dat het lijkt het beste te zijn zoals bewezen in de preview-vergelijking op de bovenkant van het paneel.

Deselecteer de tand door te klikken op ‘Opties’ in de menubalk bij toonaangevende, dan ‘Pick Geen’. Als er een kleine ruw aan de rand van het gebied, kunnen ze uitvlakken Blur software. U moet een nieuw gevestigde van vrijwel-gebleekte tand op uw model, zoals in dit te zien voorafgaand aan / net na vergelijking.

Category: Dieten

Comments are closed.