Hoe witter Sigaret-Stained Enamel

Acquire bedrijf bleken strips die bestaan ​​uit peroxide voor whitening glazuur. Lees de instructies op de package deal helemaal om ervoor te zorgen correct gebruik te maken en laat elke betrokken irritatie, dit soort als gevoelig tandvlees. De meeste professionele whitening strips instrueren om de stroken na een of twee keer per dag te gebruiken voor een bepaalde tot twee maanden voor de volledige whitening resultaten te verkrijgen.

Adres je voorste hoger en tanden te verminderen met de whitening strips. Vouw de stroken over de tanden en gemakkelijk hen dan uw tand om veilig ze in het gebied. Weg van het nuttigen of inname van iets houden wanneer u de whitening strips te gebruiken en uit te checken dingen te doen die misschien wel verjagen de strips, dit soort als te veel praten.

voorkomen

Weg met de whitening strips direct na de toegewezen tijd. Poets je tanden met alleen water af te spoelen elke peroxide-voornamelijk gebaseerd gel links van de whitening strips.

Wacht rond voor ten minste 30 minuten na het aanbrengen van het bleken strips, dan borstel je email met een whitening tandpasta. Gebruik de whitening tandpasta vaak, in put van uw gewone tandpasta.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.