Hoe witter uw tanden op een natuurlijke manier Bij House Met geen Bleach

Cosmetische Tandheelkunde in de vraag

Tanden bleken is de meest gevraagde cosmetische tandheelkundige methode in de westerse wereld. In de VS veel meer over $ one.5 Miljard wordt besteed aan over de toonbank oplossingen die verklaren dat onze glazuur witter te maken. Al deze bleekmiddelen die we zo graag om investeringen te doen in kan ongewenste gevolgen hebben, zoals verhoogde gevoeligheid van de tanden en tandvlees irritatie zo absoluut zou het veel beter zijn voor alle mensen zijn als er uiteindelijk extra pure selecties aangeboden?

Hoewel natuurlijke oplossingen zijn mogelijk niet presenteren u met de soortgelijke prachtige glimlach die u zou krijgen van een dure uitstapje in de aarde van schoonheid tandheelkunde, zoals organische koopwaar omvatten niet bleekmiddel, kunt u zich ontdoet van tand vlekken die heeft gemaakt op over tijd. Onze tand ontwikkelen tot gekleurd door het regelmatig contact met de feeds die we consumeren en vloeistoffen die we drinken, en als je rookt? Perfect dan de kleuring kan zelfs veel meer overdreven. Stelt u zich eens over het op deze manier Als je uiteindelijk een beetje iets onderaan uw overhemd morsen en rassen een vlek, dan zal het precies doen precies het ding om je glazuur.

Crunching op New Fruit & Greens

Groenten en fruit zijn niet alleen fantastisch voor je over-all algehele gezondheid ze zijn ook een geweldige manier om te functioneren op het verkrijgen van die glinsterende witte glimlach. de knapperiger de groente hoe beter het effect. Rauwe wortelen, selderij, knapperige appels en peren agentschap al de klus te klaren op uw tand. Het kauwen beweging van de stevigheid van de vrucht is effectief in een op een natuurlijke manier schurende manier om je tandglazuur te reinigen, met uit het veroorzaken van pijn.

De natuurlijke kauwen stimuleert ook de productie van speeksel die werkt onze mond versus onveilig ziektekiemen te beveiligen. Wat je misschien niet weet is dat het speeksel die we leveren ook bevat oppervlakteactieve stoffen en unieke enzymen die detergent achtige kwaliteiten hebben. De veel productiever onze speekselklieren de extra beveiligd tegen vlekken onze tanden zijn.

De positieve aspecten van Baking Soda

U bent waarschijnlijk op dit moment bewust dat er een aantal commerciële tandpasta’s die benutten het vermogen van zuiveringszout als het serieus wel helpen om witter en fleuren uw tand. Maar afgezien van het steeds in je tandpasta kunt u ook gebruik maken van zuiveringszout in het huis als een puur natuurlijke vlekkenverwijderaar voor uw email.

een pasta te maken van wat zuiveringszout en een weinig organische citroensap, en het gebruik een duidelijke tandenborstel om de pasta gebruiken om uw email. Ga weg van de pasta om de klus te klaren zijn magie voor een minuut en dan geef je tanden een zeer goede borstel om zich te ontdoen van het residu. De baking soda is effectief op het glazuur van de tanden weg te voeren van de kleuring, terwijl het citroenzuur op in het citroensap geeft een puur natuurlijke blekende werking. Als u last van gevoelige tanden zou het waarschijnlijk het meest effectief om de baking soda op haar bezit te gebruiken, of probeer het te mengen met een weinig zout en drinkwater voor de dezelfde impact. Niet uitvoeren van deze all-natuurlijke bleken procedure veel meer dan na een week als over het gebruik zal leiden tot schade aan uw tandglazuur.

lach en Say Cheese

We weten allemaal dat kaas bevat calcium en dat calcium is fantastisch voor onze tanden. Maar de beslissing op een kaasplankje houden na een maaltijd alternatief dan een kleverige dessert kon je veel meer superieur dan je denkt. Laatste analyse wetenschappelijke tests hebben ontdekt dat caseïne (een melkeiwit) in de kaas kan helpen om opnieuw mineraliseren het tandglazuur te verdienen sterker en bewaken versus holtes.

Het is het glazuur van de tand die waarborgt de delicate dentine dat zit rijden. Hoewel het voedsel dat we consumeren onze tandglazuur kan vlekken, is de kleur van onze emaille echt geïdentificeerd door de dentine. Hoe meer voedsel items die je consumeert dat zal je tandglazuur te beschermen zal behouden ze evenwichtig en sterk. Dentine verkleuring is niet iets dat je je zelf kan behandelen, het gaat om deskundige tandheelkundige behandeling.

Extreem Berry Borstelen

Bessen zijn gevuld met pure welzijn winsten, ze de klus te klaren in het krijgen strijd in tegenstelling tot aanzienlijke bloeddruk en cardiovasculaire ziekte, maar wat u wellicht weet, is dat ze zijn ook goed voor het bleken van uw tanden. De meest effectieve bessen hiervoor zijn aardbeien die normaal met een hoog vitamine C die kunnen helpen op te ruimen het vaststellen van plaque op onze email, evenals de appelzuur Zij nemen er is een organische samentrekkend die de klus zal gedaan op zijn de vlekken.

Kies uw aardbeien en vrij dan alleen hen innemen, combineren tot een pulp, en het toepassen van een schone tandenborstel uitvoering van het mengsel op je tand. Vertrek van de combinatie op locatie voor een totaal vijf minuten dan uw mond spoelen met grondig schoon h2o. Het zal naar alle waarschijnlijkheid de best smakende tandpasta zult u op elk gewenst moment gebruik.

Dental Hygiëne

Van studie natuurlijk de mooie allerbeste probleem dat je kunt doen om er zeker van dat uw emaille blijven solide en evenwichtig is om regelmatig te poetsen en flossen hen, net na elke maaltijd als je kunt, maar 2 keer per werkdag is over het algemeen superieur genoeg. Borstel beschermt tegen elke gom ziekte en tandbederf, plus de schurende beweging van borstelen werkt weg te nemen plaque en de vlekken veroorzaakt te beperken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.