Hoe worden Bretels op tanden gehaald Get?

gebruik af steunen begint met de verwijdering van de draad die de beugels met elkaar verbindt. Deze draad is wat het glazuur getrokken in plaatsing hoewel de beugels werden in de locatie. De draad kan worden geknipt met een tondeuse of schaar en vervolgens uitgesponnen. De bands die werken achter de kennis email (of achterste kies voor die mensen die nog nooit hebben kennis tand) worden eveneens geëlimineerd.

Na de draad is genomen uit, alles wat overblijft zijn de persoonlijke beugels, slechts een is aangesloten op elke afzonderlijke tand. Deze kunnen worden gewrikt of popped off vrij eenvoudig geen lijm oplosmiddel is belangrijk. Specifieke tandheelkundige tang worden over het algemeen gebruikt om te ruimen de beugels, maar ook andere middelen kunnen worden vervangen, deze als een gewone punttang of zelfs een nagelknipper. De vernauwing van de beugels ontwikkeld door te knijpen met een tang scheurt hun band met de epoxy sluiting en heeft de neiging om ze veel gemakkelijker te elimineren uit de tand.

De beugels zijn gelinkt aan de specifieke glazuur met een speciaal epoxy of kunststof sluiting, die resten op de tanden onmiddellijk na de beugels zijn genomen. Dit residu wordt weggeschraapt, vaak met een zorgvuldig gebruik van een tandheelkundige apparaat. Wanneer al het materiaal wordt gehaald, worden de glazuur grondig gereinigd.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.