Hoe wordt de behandeling Doggy snurken

Diagnose de uitdaging. Een dierenarts kan u uitleggen als uw hond te zwaar is, maar u waarschijnlijk op dit moment kennen. Je moet in staat zijn om echt te voelen, maar niet zien, rib samenstelling van uw hond als u uw vingers over zijn centrum. Als uw puppy is lichamelijk gezond, kon hij te maken met een fysiologische challenge dit soort als verkort, samengeperst neus van een pug’s of een allergie situatie, die zo makkelijk als hooikoorts of een dieet probleem zijn.

Laat uw puppy slapen in een rond bed. Net als mensen, honden snurken veel meer als ze op hun rug. Een ronde bed zal echt uw pup aan te moedigen om te slapen opgerold op haar facet.

Aanbod met allergische reacties. Vaak een hond kan overbelaste krijgen, omdat van allergische symptomen. Deze kan eventueel worden seizoensgebonden allergieën, net als de soorten die een mens mogelijk kan krijgen allen door pollen jaar, of ze kunnen worden levensmiddel allergische reacties. Aan de slag met uw hond all-zuivere, biologische en natuurlijke voedingsmiddelen, en zijn beddengoed te verbeteren in het geval hij heeft een allergie voor die geformuleerd. Als je begint te zien dat het snurken komt en gaat per seizoen, houdt de hond binnenshuis gedurende zijn allergie jaar, of koop een luchtreiniger met een HEPA-filter voor uw woning.

Werk uw hond dag-tot-dag. Een hondje die dag ontvangt door dagwandelingen is veel veel meer waarschijnlijk om een ​​meer gezonde luchtwegen techniek hebben en aanzienlijk minder kans op overgewicht.

Blijf uit de buurt van het gebruik van tabak rondom uw pup. Net als bij kinderen en jongeren, kan meeroken uw pup geven eeuwig en kritische respiratoire problemen, en kan de mogelijkheid van het krijgen van haar astma, allergie symptomen en ernstige snurken problemen te verbeteren.

Category: Gezond eten

Comments are closed.