Hoe wordt de behandeling Geel Emaille

Maak bezitten emaille whitening techniek door gebruik te maken van het appelzuur proces. (Appelzuur is een samentrekkende weg te nemen verkleuring van de tanden.) Alles wat je nodig hebt is 1 aardbei en zuiveringszout. Dit zou in wezen niet krijgen van de positie van de tandarts of-tand whitening koopwaar, maar het zal het uiterlijk van uw tanden te stimuleren. Gewoon verpletteren van een aardbei met 1.five eetlepels zuiveringszout en uit te voeren om de tanden gedurende vijf minuten. Borstel en spoel het glazuur, dan floss te ontdoen tand van aardbei zaden.

Gebruik meer dan-the-counter peroxide als een mondspoeling net nadat je je tanden hebt geborsteld. De peroxide zal de bijstand te verminderen lood tand het is echt een frequente component in de meeste tandpasta’s en email witmakers. Krijgen kennis te nemen, aan de andere kant, dat hoewel peroxide veilig op tandglazuur, kan het tandvlees irriteren en gevoelige tanden meer dan tijd. Ook nooit doorslikken.

Eet veel rauwe, knapperige groenten zoals wortelen, broccoli, komkommers en selderij om de reden dat de onderdelen zijn normale schuurmiddelen die weg te schrobben vlekken op de tanden.

Investeer in veilig en gezond, goedkoop-emaille whitening producten bij uw apotheek. De organisaties die effectief bekende orale behandeling items te maken ook-emaille whitening producten en strips.

weg te doen met intense verkleuring en geel glazuur door het raadplegen van uw tandarts. Emaille-whitening alternatieven omvatten laser tanden bleken. Laser bleken van tanden is dure, maar de uiteindelijke resultaten zijn lang langdurig.

Test agenda jaarlijks tandheelkundig onderzoek om bijstand te beschermen tegen andere tandheelkundige problemen. Gewoon tanden poetsen vlak na elke maaltijd en flossen minstens twee keer met de dag zal ook bezuinigen op verkleurd glazuur. Verlagen koffie en thee drinken zo goed als sigaret het gebruik van tabak.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.