Hoe wordt de behandeling voor de droge Acne Schuine poriën en de huid

Beslis op een dagelijkse ervaring reinigingsmiddel dat is niet-comedogeen, bestaat uit geen parfum en is bedoeld om te zorgen voor droge huid en zorgen voor acne. Niet-comedogeen oplossingen zijn gebouwd om verstoppingen van de poriën, die resulteren in de vorming van whiteheads, mee-eters en cystic acne eindigen vermijden.

Was uw deal met niet veel meer dan twee keer per dag, behalve als er extra olie of zweet aanwezig. Droge gezichtshuid kunnen gevoelig en wassen meer dan 2 maal per dag kan leiden tot extra droogheid en meer puistjes.

worden

Abide door de dagelijkse gezicht reinigen met een niet-comedogeen en olie zonder kosten moisturizer. Moisturizers kan kalmeren irritatie, verminderen schilfering en roodheid te verminderen in verband met een droge huid. Gebruik een mager laagje moisturizer alleen -. Veel te sterk zou kunnen verdwijnen huid gevoel vettig of olieachtig en leiden tot extra breakouts

Gebruik een verdamper in de woning op het totaal van vochtigheid in de lucht te verbeteren. Droge lucht in bepaalde klimaten of in de loop van het winterseizoen kan eindigen resultaat in een droge huid. Putting vocht in de lucht kan het totaal van de peeling en schilfering aangesloten bij een droge huid te verminderen.

Consumeer een verdere glazen water per dag. Inname van h2o zal niet zits verminderen, maar zal uw systeem hydrateren – resulterend in gehydrateerd gezicht poriën en de huid

.

Timetable een afspraak maken met een dermatoloog. Op basis van de hoeveelheid, de ernst en de aard van de bestaande puistjes, recept lotions, lotions, moisturizers en andere drugs kunnen worden geadviseerd. Ze kunnen ook helpen u bij het kiezen van de mooiste above-the-counter behandeling plannen en beoordelen uw laatste reiniging regime.

Category: Gezond eten

Comments are closed.