Hoe wordt de behandeling voor uw katten tanden

In overeenstemming met de American Veterinary Dental moderne samenleving, 70% van de katten presenteren een aantal symptomen van orale aandoening aan de leeftijd van drie, en 85% van alle volwassen katten hebben parodontale aandoening.

Zwakke tandheelkundige welzijn van invloed op uw kitten’s over-all gezondheid door compromitterende de mogelijkheid om te proberen om te eten en door ondermijnt haar lichaam weerstand tegen andere ziekten simpelweg omdat haar immuunsysteem proces wordt voortdurend gemobiliseerd tegen de infectie in haar mond. De meest essentiële details die u kunt doen om de mond van uw kitten gezond te behouden is om haar glazuur regelmatig poetsen.

Gebruik geen tandpasta of een andere tandheelkundige artikelen bedoeld voor personen gebruiken. Ingrediënten zoals fluoride kan giftig zijn voor katten, die echt niet weten dat ze worden verondersteld om de tandpasta uit te spugen als ze volbracht zijn. Er is een scala aan pasta’s precies ontworpen voor katten, en u kunt deze vinden op de meeste dierenwinkels verkooppunten.

Uw kitten zal om te beginnen met het verwerven weerstaan ​​haar tanden gepoetst, maar het moet goed gaan als je een te nemen fase-door-actie techniek:

Begin met wrijven haar meer dan de tanden, die ze moeiteloos zal nemen, omdat het bootst de wang te wrijven ik sprak over afgelopen 7 dagen

snuit. Vervolgens verhogen haar lip en therapeutische massage haar tandvlees met je vinger (zorg ervoor dat u er zeker van uw handpalmen schoon zijn wanneer je dit doet je kat zou niet willen dat de smaak van uw sigaret of de knoflook je gewoon gehakt). Wanneer dit programma zal worden, wikkel een stuk gaas over je vinger en wrijf glazuur en het tandvlees van uw kitten.

De volgende actie is om een ​​tandenborstel te introduceren. U kunt een tandenborstel voor menselijke baby’s te gebruiken, of u kunt een vingertop borstel of een tandenborstel juist gebouwd voor katten te kopen. Get Her toegepast op de gedachte van tandpasta met behulp van de H2O uit een blikje tonijn voor het gebruik van de echte tandpasta. Toen het tijd om te beginnen uit te werken met de tandpasta kan zijn, bieden u een klein beetje aan de suggestie van je vinger.

De meest kritische positie te poetsen is op het tandvlees. Dit is de plek calculus opbouwt en zal leiden tot zwelling. Borstel in een weer-en-weer gaande beweging. U hoeft niet hoeft te poetsen de binnenkant van glazuur van uw kat haar tong vraagt ​​alleen behandeling van dat. Als haar mond is nu nog gezond, hoeft u alleen maar hoeft te borstelen haar tanden twee of enkele gevallen een 7 dagen. Katten die door nu tekenen van tandheelkundige aandoening willen hebben hun glazuur geborsteld elke dag.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.