Hoe wordt de behandeling voor Volwassenenonderwijs Tooth

Poets je tanden op zijn minst twee keer per dag, met een tandpasta die de component fluoride bevat. Fluoride helpt voorkomen dat tandbederf en gaatjes en je nodig hebt om het te gebruiken met de dag. Wees er absoluut zeker om uw tanden te poetsen in de vroege ochtend, net voordat je naar matras en na elke voeding als uw kiezen. Zorg ervoor dat je al je email (voor en achter) borstel en gebruik een grote tandenborstel met zachte of medium haren.

Flos uw email dagelijks. Flossen maakt het mogelijk om plaque en levensmiddelen deeltjes uit tussen het glazuur en onder het tandvlees te verwijderen. In te kopen om grondig te flossen uw email, gebruik maken van een reeks van floss, dat is ongeveer een voet in duur. Voorzichtig schuif de floss tussen je tanden en zorg ervoor dat flossen tussen al uw tanden, te beginnen aan de achterkant weer van je mond.

spoelen met een geschikt mondwater. Met behulp van een mondspoeling is van vitaal belang voor een fantastische mondhygiëne om de reden dat het kan helpen verlagen tandvleesontsteking en de vorming van tandplak op uw tand. Maak gegarandeerd dat het mondwater heeft fluoride in het en je mond elke dag (onmiddellijk na het poetsen en flossen van uw tanden) spoelen. Je moet echt je mond voor ongeveer 30 minuten spoelen en daarna uitspugen het mondwater in de gootsteen.

Vasthouden aan een zeer goed uitgebalanceerd en voedingswaarde dieet regime. Het is belangrijk om te nemen aan gezonder en weg te houden van het voeden op een groot deel van suikerhoudende maaltijden. Evenals aanzienlijk suiker is niet goed voor het glazuur vooral omdat het veroorzaakt gaatjes. Dus, als alternatief van het grijpen van een candybar of donut voor een hapje, probeer het nemen van een evenwichtig tussendoortje, dit soort als een stuk fruit of minimale-extra vet yoghurt.

Stoppen door uw tandarts voor frequent kijken naar-ups. De zorg voor uw volwassen tand noodzakelijk u ook te stoppen door uw tandarts op zijn minst 2 keer per kalenderjaar (wanneer elke individuele zes maanden). Uw tandarts kan uw tand en figuur studeren te komen of u wel of niet enige tandbederf, gaatjes of gom stoornis. Uw tandarts kan ook vakkundig grondig reinigen van uw tand voor u.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.