Hoe wordt Pasgeboren puistjes veroorzaakt door borstvoeding?

Pasgeborenen produceren gewoonlijk acne in de eerste handvol maanden van het dagelijks leven. Acne neonatorum, zoals is geïdentificeerd als, een tijdelijke kwaal borstvoeding relevant. Het normaal gesproken niet een arts behandeling betrekken.

Nieuwe moeders maken teveel hormonen, vooral in de eerste maanden direct na de bevalling. Deze overtollige hormonen worden aan de pasgeborene overgedragen via de moedermelk. De hormonen stimuleren talgklieren van de baby naar een vettige, olieachtige substantie genaamd talg te ontwikkelen. Talg verstopt de poriën en puistjes veroorzaakt. Het is extra wijd verspreid is bij jongens dan bij dames.

Kleintje puistjes verschijnt als compacte rode bultjes of whiteheads. De puistjes gewoonlijk lijken op de wangen van de baby en in de buurt van de mond, maar kan ook gebeuren op de baby’s voorhoofd, kin, weer of de hoofdhuid. De puistjes lijkt meestal ongeveer 3 weken na levering, hoewel het kan eventueel manifest sneller, en duurt een paar tot 4 maanden.

De acne zal over het algemeen duidelijk op zijn persoon. U kan ze voorzichtig reinigen van de baby deal met op het moment van dag tot dag met matige pasgeboren zeep. Gebruik geen lotions of olie gebruiken gezien het feit dat zij de acne kan verergeren, en sturen duidelijk van reinigingsmiddelen die niet speciaal zijn ontwikkeld voor een peuter. U kunt kruiden huid reinigingsmiddelen te gebruiken, maar worden gegarandeerd alleen gebruiken als ze zijn beveiligd voor baby’s. Extreme of langdurige scenario’s van baby acne kan de behandeling van een arts nodig. Als belangrijk, kan uw kinderarts misschien voorschrijven benzoylperoxide of een actueel crème. Houd voorwerpen met benzoylperoxide niet gebruiken totdat u adviezen van uw kinderarts.

Hoewel de acne lijkt onaantrekkelijk is pijnloos en niet de pasgeborene irriteren.

Hoewel het stimuleert puistjes, is het cruciaal over borstvoeding te blijven. De extra voordelen van moedermelk opwegen tegen de niet permanente ongemak van puistjes.

Andere soorten huiduitslag nabootsen zits bij pasgeborenen. Milia lijkt als kleine witte bultjes op de baby’s neus, wangen of kin. Het is algemeen stroom bij begin en verdwijnt binnen twee tot 3 maanden. Eczeem kijken als een schilferige uitslag op ontmoeting van de baby en het systeem. Wieg cap lijkt op roos.

Kleintje acne niet wezen impliceert de jongen of het meisje zal zits produceren tijdens de adolescentie, en een geliefden achtergrond van acne niet voorspellen of een peuter zits zal hebben.

Category: Dieten

Comments are closed.