Hoe zich te ontdoen van puistjes dicht bij de mond

puistjes lijkt meestal op het voorhoofd, kin en wangen en wordt geactiveerd door hormonen overprikkeling de olie klieren in mensen plaatsen, die dan blokkeert de follikels, zal microben ga verhogen en leidt tot ontsteking.

Maar in sommige gevallen krijg je puistjes over de mond ruimte, dat is abnormaal. Deze webpagina is een hulpmiddel voor het werken met puistjes rond de mond gebied.

Wat zal leiden tot acne rond de mond?

Acne iscaused door olie blokkeren van de follikels, die vervolgens geïnfecteerd raken, maar er is gewoon niet wezenlijk creatie dicht bij de mond spot olie. Dus waarom doet de puistjes manifest?

Het is echt meestal veroorzaakt door de mens aanbrengen van olie in deze plaats door de rond-gebruik van lip-balsems. Sommige vrouwen van alle leeftijden krijgen gebruik gemaakt van de gladde gevoel dat een lip-balsem biedt op de mond en vaak opnieuw toepassen. De lippen zich dan vallen de mogelijkheid om te hydrateren op hun eigen, zodat wanneer je de lippenbalsem gebruiken, de poriën en de huid voelt schrale en droge, die stimuleert je om de lippenbalsem weer gebruiken.

Het probleem meer dan gebruik van lip-balsems is dat de olie daaruit reist naar de plaats in de mond door middel van de kleine sporen over de lip vlek, die dan verstoppen je follikels en poriën voor acne. Dit is aanzienlijk de omstandigheid wanneer individuen vaseline als lip-balsem – smelt gemakkelijk en verplaatst naar locatie rond de mond, en is gebaseerd op minerale oliën, die een belangrijke irriterend voor de follikels op de confrontatie

.

Soms zijn de puistjes rondom de mond is ingegeven door een reactie op de tandpasta die u gebruikt.

Hoe te bieden heeft met het probleem

Staakt gebruik te maken van lippenbalsems snel. Je lippen zullen echt gesprongen voelen zonder het hebben van hen, maar binnen een paar weken zullen ze erachter remoisturise zelf uiteraard. U kunt hulp die u door het creëren van vertrouwen je niet likken de lippen (die ze droogt), zorg ervoor dat u de aanbevolen som van vitaminen A, B en C te verwerven, en stoppen met roken.

Als u het vinden moeilijk om op de software van de lip-balsems neer te verminderen, op zijn minst proberen te stoppen met het opnieuw aanbrengen hen dus meestal. Meisjes reapply vaak balsems voortdurend als een onbewuste routine. Terug te betalen aandacht aan uw gewoonten en test om zelfkennis te stellen en te beschermen tegen jezelf van boven-onderneming het.

Gebruik een anti-bacteriële zeep rond de mond locatie om de kansen van ziektekiemen triggering ontsteking te minimaliseren. Maak positieve u weg uit het gebruik van lanoline en minerale olie afhankelijk merchandise (zoals vaseline) die de poriën en de huid irriteren houden. Echt niet contact op met uw ervaring of het gebied ongeveer de mond (je gewoon overhevelen micro-organismen en vet van je handen naar je gezicht poriën en de huid).

Als je hebt hebt gepresenteerd up lip-balsems voor een paar weken en hebben hard schoonmaken van de plek dicht bij de mond met anti-bacteriële zeep, maar de pukkels nog steeds niet opgehelderd, overwegen dat het uw merk tandpasta dat is het produceren van de problemen zijn. Pas merknamen en zorg ervoor dat je nooit een van het op de huid over je mond en maak vertrouwen je hebt hebt gespoeld alle sporen van het uit je mond en lippen geheel.

Als de conditie aanhoudt net na dat, overweeg dan een van de hierboven-the-counter acne behandelingen, en als het zal echter niet glashelder Ik stel voor te kijken naar uw arts om te zien of hij de behandeling dat aanbod zal helpen met het probleem kan voorschrijven.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.