Hoe zich te ontdoen van puistjes en littekens: Hulp voor acne kristalheldere huid

Acne of puistjes op ontmoeting en het hele lichaam is onaangenaam voor veel door de tiener. Van tijd tot tijd zijn ze onaangenaam, bloeden of zelfs veel meer slijk pus die het confronteren vertrekken met een lelijke visuele aantrekkingskracht.

Sommigen van hen zelfs vertrekken een blijvend litteken aandrijven. Dus, alle meisjes en jongens op hun fase van jeugd en films en tv-sterren die zijn vrij bezorgd veel van hun gelaatsuitdrukking zijn het terroriseren over puistjes uitbarsting. We lopen voor diverse exterieur puistje behandeling ideeën met een veronderstelling dat de moeilijkheid ligt in externe resolutie. Maar het probleem moet worden benaderd en ook oplossen met behulp van binnen

Een blind fold perceptie is dat de angstiger een mens over het zits verschillende poriën en de huid, de extra hij geneigd is om door te gaan van puistjes :-). In werkelijkheid kan de acne of puistje ontwikkeling plaatsvinden voor elk individu wanneer hij of zij geneigd is om het

Zits technieken:.? Waarom puistjes uitbarsten

De resultaten in van Acne uitbarsting is niet te wijten aan onesinglereason maar wordt teweeggebracht bymanyreasons. Het lijkt dat er ook verschillende motieven verbonden voor elk individu in hun puistje eruption.So, als je bedenkt oplossing gericht op 1 bepaalde uitleg, zult u niet afmaken hulp te krijgen van deze uitdaging. Dit is de reden waarom artsen of artsen tips acties zoals het wassen van het gezicht regelmatig, het drinken van veel water, enzovoort. met een voornemen om vele oorzaken te reguleren, zoals micro-organismen, stof, talg overmatige enzovoort.

Resultaten in puistjes

De fundamentele veroorzaken van acne zijn

een verstopping van poriën van de huid door levenloze cellen gelijmd door talg :. Useless cellen die worden uitgeroeid door ex-foliation op poriën en de huid oppervlakte worden verondersteld te krijgen gelijmd vanwege talg en vooral blokkeren de poriën om ophoping van talg, vuil en micro-organismen ook stagneren

2 Bacteriële infectie en irritatie :.. De acne triggering kiemen die in de verstopte poriën bestaande kan irritatie en er stimuleren door leiden tot roodheid, zwelling en pus ook ontwikkeling door puistjes.

drie. Intense stof en onreinheid van het hele lichaam : Het is gebleken dat personen met onzindelijkheid, onregelmatige tussenpozen baden en ook individuen blootgesteld aan stoffige omgevingen zoals in de mijnen, boerderijen zijn meer geneigd om puistjes op hun huid

vier <.. strong> Significant hormonale stoornissen : Puistjes of puistje ontwikkeling onderscheidt over tieners en afneemt als de leeftijd toeneemt. Dit is de leeftijd van de plaats geslachtsgemeenschap hormonen zijn geheel swing en kracht. Dus puistje ontwikkeling wordt beïnvloed door de menstruele cyclus bij vrouwen, in de loop van de zwangerschap bij vrouwen etc.

inducerende / stimulator van acne : We merken dat niet alle mensen vandaag op hun jeugd zijn kwetsbaar voor puistjes. Dit suggereert tal van goede redenen voor puistje ontwikkeling. De populaire onder hen zijn

en vele anderen. zijn enkele van de inductoren of stimulator van puistje vorming

Puistjes hulp:. hebben ontdoen van puistjes

Herken elke spijs combinaties zoals thee, espresso, vlees, het gebruik van tabak etc die je verbruikt misschien triggering zits. Veel beter afname van geslachtsgemeenschap en masturbatie frequentie,

Heb veel drinkwater , water varieert in de lichaamsbouw. ​​

uw deal reinigen met op geschikte vaak met tussenpozen en ook zodra je terug naar huis van de buitenkant. Dit helpt nemen alle stof weg van de poriën en de huid die de puistjes kan verbeteren. Acne wassen of reinigingsmiddel producten en oplossingen kunnen bovendien worden toegepast voor de verbetering van de resultaten.

Heb goede voeding , maar het verminderen van het zout en ook olie geschreven inhoud in hen om acne onder controle. Terwijl Vitamine-A is praktisch in acne te genezen, vitamine-B complex verbruik zal helpen verminderen in smet formatie op de ontmoeting en andere hele lichaam regio’s.

hebben voldoende slaap Het bezitten van de juiste en voldoende slaap verlicht angst en helpt bij de verlaging van de acne of puistje ontwikkeling.

Blijf uit de buurt van roos op je hoofdhuid . Omdat het wordt gezien dat de patiënten van roos zijn extra gevoelig voor acne.

Niet puistjes prikken als deze een lastige litteken achterlaten. Pure therapeutische zal helpen litteken aanzienlijk minder restauratie.

Gebruik van het exterieur van anti-acne software zoals zalf, methoden, lotions om zich te ontdoen van acne zijn verstandig, maar ook proberen om hulp te leveren vanuit innerlijke lichaamsbouw acties zoals hierboven beschreven voor nuttige zits behandelmethode.

Als de puistjes zijn zo overvloedig op het gezicht en van langdurige staande dan kan dit blijkbaar suggereren harmonal verstoring afgezien van kritische angst. Deze vorm van uitdaging houdt lager in spanning door de juiste menselijk lichaam massage met essentiële oliën. Dit moet worden berecht in de begeleiding van een professionele als een Ayurveda huisarts of all-natuurlijke therapeut.

Het wegwerken van acne littekens

Het dilemma van de volgende zits is extra kritisch dan acne alleen. Dus het verkrijgen ontdoen van zits of puistje littekens is een belangrijke behoefte voor een betere uitstraling.

Maar voordat we gaan in benaderingen om littekens te verwijderen maakt het realiseren van een litteken.

Littekens worden gevormd in het genezingsproces systeem van wonden op de huid. De littekens aanzienlijk minder diepte verdwijnen of combineren met de huid teint sneller wanneer deze met grotere diepte beschouwen veel meer vele jaren te vervagen af.

Maar het litteken intensiteit steunt op op elementen zoals de diepte en ook diameter van de wond. De een veel meer diepere en grotere diameter van de wond, hoe groter is de diepte van litteken en ook de tijd genomen om te genezen.

Dus als de acne gevormd op je poriën en de huid zijn gevoelig voor infectie, zwelling en pus dan de wond gevormd is dieper en van veel grotere diameter belangrijkste aan extreme onaangename littekens.

Dus tips om puistjes littekens duidelijk zijn dat

a) Houd u aan de acties te beschermen tegen puistjes .

b) Als puistjes worden gevormd zal ze niet prikken of scheuren ze.

c) Behandel de acne snel gevormd met delicate zits crèmes of antwoorden zonder damagin de huid.

d) Houd de ontmoeting schoon en het verminderen van de olie, zout in dieet en zeef het minimaliseren van de kans om verschillende grote ontstoken puistjes

Hoe wordt duidelijk acne littekens:.

Zoals keer werkt de littekens vervagen van, maar de methode

een) gebruik van , vergroting, subcision verhaasten. Het is beter om een ​​professionele hulp gebruiken dan om uit te proberen op uw eigen. Maar ze bieden u een duurzaam alternatief biedt.

Laser resurfacing is ook een systeem dat bekend staat als laser acne verwijdering . In dit proces van acne verwijderen, wordt laserstraal van een laser pen gebruikt om de ongewenste weefsel verdampen. De nieuwe epitheliale laag toename positie afgenomen weefsel. De techniek wordt gebruikt voor het afvoeren van puistjes en ook hun littekens.

Microdermabrasie is een verdere systeem om elke puistjes en hun sporen te elimineren. Deze procedure betrekt oppervlakkige huidlaag slijtage en ook afzuiging op te ruimen vuil van verstopte poriën. Deze aanpak is efficiënter en veiliger.

Dit zijn de paar van de strategieën op het verwerven ontdoen van puistjes en littekens voor kristalhelder huid.

Category: Dieten

Comments are closed.