Hoe zich te ontdoen van zits littekens of vlekken in uw keuken-residence remedies

Waarom moeten we echt pure koopwaar gebruiken?

jongens en dames voer de tiener, de meeste van hen ondergaan van acne dat is de meest typische huid disfunctie van hun leeftijd. Stel, net na zo vele hits en missers en met de leeftijd het probleem van acne verdwijnt. Maar, nu een nieuwe vijand wacht op je confronteren en dat is de merken nog steeds links door puistjes direct na genezing. En dan jonge jongens en dames kiezen voor een aantal van de niet zo superieur cosmetische lotions die bogen op het elimineren van de littekens en merken. Deze producten en oplossingen zijn niet in lijn met de pure benadering en misschien wel in gevaar brengen van de organische zachtheid en de glans van uw ervaring poriën en de huid. Hieronder, ik ben niet volledig naar het beauty producten en oplossingen. Dit bericht is een poging om te leren kennen en gebruiken de voordelen van pure koopwaar die er bij ons om de acne littekens of merken.

Wat resulteert in puistjes littekens?

Acne littekens zijn in wezen verwijderen de reactie van ons lichaam de verwondingen die wordt veroorzaakt door acne laesies. Deze letsels zijn inflammatoire en zou groter kunnen zijn als dieper in de poriën en de huid. In andere zinnen, de geïnfecteerde vlekken zijn het eindresultaat van extreme olie generatie, nutteloze cellen en gratis radicalen. Deze onzuiverheden worden ingevuld in de poriën, en is de reden zwelling van acne. Verder, de zwelling brengt de follikel muren met betrekking tot de dermis te splitsen en vervolgens de onzuiverheden komt in de dermis die bekeerling breekt de gezonde poriën en de huid weefsels. Deze kleine maar gevaarlijke manier van handelen soms veroorzaakt extreme litteken op onze gezichten.

Beste thuis therapieën te nemen littekens

Alvorens te beginnen met onroerend goed geneest, moet ik u informeren over de meest cruciale punt. Deze huishoudelijke oplossingen zijn goedkoop en kunnen niet naar de plastisch chirurgische ingreep of een andere cosmetische procedure. Deze home therapieën zijn zeker succesvol, maar overwegen een minimale tijd om duidelijk de effecten vergeleken met de schoonheid therapie. Extra, kunnen deze eigenschap behandelingen worden uitgeprobeerd bij huishouden en heeft geen gevolgen kant. In de toekomst deel, zijn er enkele van de beste home therapieën om littekens te ruimen.

Lemon

Verse citroen of het sap is slechts een van de meest toegepaste pure goederen die hebben veel keuzes om te worden gebruikt in verfraaiing. Citroensap is natuurlijk bleekmiddel, anti bacteriële en zure dus helpt bij het elimineren van de onzuiverheden uit de huid. Sterker nog, het maakt het ook mogelijk om zich te ontdoen van littekens nog steeds achtergelaten door acne en puistjes. Citroensap worden gebruikt in vele benaderingen. Het gebruik ervan is echt ongecompliceerd, gewoon snijd een citroen in twee helften, dan gebruik maken van het sap met twee een paar druppels roos drinkwater boven uw ervaring zachtjes met een watje. Laat het 40-vijfenveertig minuten en dan schoon met koud drinkwater. Gebruik deze behandeling 2 keer per werkdag om grote resultaten te zien. Als er een tekort aan tijd, kunt u het mengsel van citroensap implementeren en steeg h2o voordat u naar slapen. Laat het meteen en daarna wassen met koud H2O in de ochtend. Recall, citroensap is zuur in de natuur dus niet duidelijk citroen te gebruiken op uw ervaring. Nog verder, kunt u het verhogen van een enkele druppels glycerine om citroensap en vervolgens toe te passen op de deal met. Het zal ook opmerkelijk lager de aanwijzingen van littekens.

Tomaat

Tomaten worden in vitamine A geladen en deze vitamine zorgt in de voeding van de huid en ook verjongt het. Vitamine A is erg handig bij het genezingsproces procedure met snelle huid vooruitgang en dus ook tomaten kan helpen bij het wegnemen van de littekens. Je hoeft geen enkele geavanceerde stappen om deze nuttige groente gebruiken doen. Denk maar aan een tomaat en snijd het tot pulp te maken. Breng deze pulp van je ervaring en gaan weg voor extra dan dertig 45 minuten. Daarna reinigen van uw deal met met milde warmte water. Voor een betere voordelen, ik heb een ander systeem te gebruiken tomaat om littekens te elimineren. Neem twee tomaten en avocado’s of komkommers. Maal ze grondig aan een zware pasta te maken. Gebruik deze pasta op je confronteren als een deal met masker en vertrekken voor 30 minuten. Daarna wassen met lauw h2o. Implementeren van de volgende strategie twee keer per week om veel beter succes te krijgen.

Baking soda

Het is de minimale tijd om huishoudelijke oplossing met gelijkwaardige beloningen. Baking soda is all-natuurlijke scrub en ook een groot reinigingsmiddel. Het helpt bij therapeutische het littekenweefsel geleidelijk laag voor laag met het schoonmaken van levenloze cellen. Gewoon, nog wat soda en water in het rantsoen van een: twee. Maak een lichte pasta van het en gebruik het dan op het litteken zachtjes met een watje. Ga weg het voor een enkel ogenblik en ze spoel het af met koud H2O. Houd in gedachten niet om de pasta krachtig gebruiken op het confronteren, omdat zij aanleiding zou kunnen geven tot een aantal veel meer vlekken op uw deal met. Implementeren voor 2 keer per 7 dagen alleen.

Sandelhout

Sandelhout zal ons ook helpen in het hebben van rond littekens. Het gebruik is heel eenvoudig en kan worden gebruikt door voorzichtig wrijven met melk of water steeg de littekens. Vertrekken voor een uur vlak voor het wassen met koud H2O. Als je niet kan kiezen uit de tijd om dit te gebruiken. U kunt dit toepassen op uw ervaring vlak voor waarschijnlijk snooze en dan schoon met koud drinkwater in de ochtend.

Aloe vera

Aloë vera is het waarschijnlijk de meest gebruikte all-natuurlijke koopwaar in schoonheidsproducten. Het kan worden toegepast in bijna alle verfraaiing cursus van actie. Aloë vera is ongelooflijk superieur aan snelle vooruitgang van onze poriën en de huid met de ontwikkeling van nieuwe cellen als gevolg van geladen mix van vitaminen en mineralen (essentieel voor de poriën en de huid voeding) te waarborgen. Deze nieuwe cellen overwegen de locatie van littekenweefsel en daardoor littekens verdwijnt afwezig in de huid. Crack een blad van de aloë vera plant en wrijf op de getroffen locatie zorgvuldig gedurende vijf minuten. Ga weg het voor 20 minuten en daarna wassen met een cleanser. Doe dit elke dag om veel beter voordelen te krijgen.

Kokosolie

Kokosolie is rijk aan vitamine E, caprylzuur en caprinezuur met een grote focus van laurinezuur. Al deze vitamines en mineralen maakt het een uitstekend, zou ik een uitstekend alternatief zeggen op te ruimen de indicatoren van de littekens. Therapeutische massage met kokosolie op twee-drie minuten per dag met een frequentie van vier tot vijf gevallen. Het zal zeker geven u gewilde voordelen binnenkant van enkele maanden.

Honey

Honing is een van de uitstekende anti bacteriële all-natuurlijke product. Het minerale zoals magnesium, kalium, calcium, natrium chloor, zwavel en ijzer geladen. Al deze mineralen zijn essentieel voor de gezonde ontwikkeling van de poriën en de huid weefsels. Het staat in het reinigen van geen kosten radicalen die ook betrouwbaar voor puistjes. Gewoon, wrijven of zorgvuldig therapeutische massage ongekookt honing op de littekens 2 keer per dag en dan schoon met koud H2O. De anti-bacteriële vermogen van honing geneest het litteken weefsels en bevordert de ontwikkeling van nieuwe cellen door het opruimen van vrije radicalen. Houd in gedachten, niet om honing te gebruiken als je een vette huid.

Potato

We kennen allemaal de verzachtende invloed van de aardappel op onze ogen. Dit geweldige groente is uitstekend voor onze poriën en de huid ook weg te nemen de signalen van littekens en andere merken. Aardappel welvarende in fosfor, zwavel, kalium en vitamine C. aardappel kan worden toegepast in vele technieken om de littekens te elimineren. Je kunt gewoon de plakjes aardappel items wrijven en laat het gedurende 20 minuten, daarna schoon met koud H2O. Of maak een pasta van aardappel door slijpen. Gebruik het op de totale ervaring als je wilt of op de aangetaste plek met een watje. Ga weg het voor twintig minuten en spoel het af met koud water. De beste manier om de winsten van litteken het wegwerken van de thuisbasis van aardappel benutten vergt enkele andere onderdelen. Kies een middelgrote afmetingen aardappelen, kook ze en dan pureer het met de poriën en de huid. Verhoog twee theelepel melk en twee theelepel kokosolie. Combineer al deze geheel tot een pasta te maken. Implementeer deze pasta op uw complete deal met en vertrekken voor 20 minuten. Spoel het af met lauw water. Dit systeem elimineert niet alleen littekens, maar ook zeer duidelijk de duisternis onder de ogen met een gloeiende ontmoeting. Gebruik dit 2 keer per week om zich te ontdoen van de littekens snel.

Deze residentie oplossingen worden geoefend voor eeuwen of we kunnen zeggen dat het vorige oma tips om het gehele lichaam met de natuur te genezen. Van klasse, een deel van de littekens kan heel goed gewoon wat tijd nemen om te herstellen met deze all-natuurlijke huis behandelingen in vergelijking met andere meer dan de teller cosmetische producten. Behandeling met puur natuurlijke producten toegankelijk in de residentie is het grootst als deze koopwaar spontaan aansluiten bij de manier van handelen van de lichaamsbouw, zonder dat het maken van de eventuele nadelige gevolgen.

Enkele typische ideeën om de behandeling van littekens te krijgen

  • Gebruik zonnebrandcrème wanneer u naar buiten in de zon. Zonlicht donkerder de littekens zo mooi als vertraagt ​​de aanpak van heling. De ultraviolette stralen aanwezig in het daglicht stimuleert de cellen verantwoordelijk voor de pigmentatie en potentiële klanten om verkleuring.
  • Exfolieer dag-tot-dag om de dode huid op de littekens te elimineren de natuurlijke manier. Als de dode huid of cellen worden verwijderd nieuwe cellen en de huid neemt plaats om zich te ontdoen van de aanwijzingen van littekens. U kunt uw standaard gezicht gebruiken schoon zorgvuldig te exfoliëren.
  • Gebruik geen schurende scrubs gebruiken voor uw poriën en de huid, als je littekens en vlekken op je ervaring. Gebied van gezicht scrubs van tijd tot tijd irriteren het littekenweefsel
    • weg van acne littekens blijven, niet knijpen de puistjes. De pus bestaande in het puistje kunnen in de huid om meer schadelijk zijn voor de huid volledig natuurlijke collageen. Littekens zijn op natuurlijke wijze collageen, een benadering van het menselijk lichaam te herstellen littekens de natuurlijke manier. Daarom nooit knijpen of beslissen over de puistjes.
  • Consumeer voldoende water en hebben een frisse nieuwe vruchten om je poriën en de huid gezond, gloeiende en gehydrateerd. H2o wist de giftige stoffen uit het lichaam en helpt bij het behoud van een gezonde huid. Vruchten hebben alle natuurlijke mineralen en vitaminen die nuttig zijn in de therapeutische het littekenweefsel zijn.
  • Category: Snel gewicht te verliezen

    Comments are closed.