Hoe zijn nep tanden Gemaakt?

Voordat plastic kunstgebitten waren vervaardigd voor een betere trek en levensduur, valse tanden waren over het algemeen geproduceerd met porselein. Ook al zijn er mensen die blijven denken over kunstgebit gemaakt van porselein van betere uitstekend te zijn, de waarde is ongeveer hetzelfde voor beide kunststof of porselein. Omdat het dragen van prothesen kan enige aanpassing krijgen op 1, een belangrijke component is voor het kunstgebit goed in aankoop worden gemonteerd voor het glazuur aan pure kijken, in aanvulling op verhuur van de betreffende persoon om in staat te praten en te consumeren groter (zie bronnen). Hoewel nep glazuur gemaakt van plastic zijn vaak een nuttig voorkeur voor mensen die zwak tandvlees zou kunnen hebben, een ander voordeel is dat plastic kunstgebitten neiging om minder geluid maken bij het kauwen. Dat gezegd hebbende, onwaar tand gebouwd van plastic niet dragen zo lang als porseleinen prothesen. De kunststof slijt, en draden los rond tijd. Maar in gevallen precies waar een bepaalde persoon draagt ​​kunstgebitten, maar blijven heeft een aantal pure emaille, nep email moet worden opgebouwd uit kunststof als vervanger van porselein. Porseleinen prothesen chip en crack veel meer heel gemakkelijk, en omdat de inhoud is echt moeilijk, nep emaille zijn extra waarschijnlijk om veel meer kleden in op de normale tand. Bespreek met uw tandarts over wat voor soort nep tand zou het meest effectieve match uw wensen, zelfs als je alleen wilt gedeeltelijke vrij dan volledig kunstgebit.

Meestal kan minstens 4 bezoeken aan de tandarts te nemen om goed te krijgen uitgerust voor kunstgebitten. Door de eerste afspraak, zijn impressies gemaakt van het tandvlees aan de grootte en vorm van de onware email worden geplaatst op de stichting op te richten. In sommige situaties kan slappe weefsel aan het tandvlees wellicht operatief afgenomen worden om de prothese beter in vorm toestaan. De doelstelling voor de volgende afspraak is om er zeker van dat de hogere en minder glazuur zal line-up gelijkmatig als je bijt. In het begin wordt een wasbasis toegepast te schatten juiste houding van de tanden. Tegen de tijd van de 3e afspraak, hebben de valse tand is vastgesteld in een losgemaakt passende wax prothese, zodat de tandarts kan zien hoe het glazuur zijn op weg om te kijken. Dit helpt hem om een ​​beslissing, ongeacht of de tand blik echt is of dat ze het oppervlak te lang te maken. Op het moment dat de tanden verschijnen en functioneren de manier waarop ze zijn bedoeld om de prothesen zijn dan weer terug naar het lab voor het afwerken. Op dat moment wordt de was foundation vervangen door een kunststof prothese die aan het tandvlees stevig. Normaal gesproken is het bij de vierde afspraak dat er wijzigingen zijn ontworpen, zoals nu en dan de plastic krimpt through processing.

Kunstgebit ontwikkelen zich gewoonlijk tot losgemaakt rond tijd, omdat het kaakbeen heeft de neiging om te veranderen van vorm, als een individuele ouder krijgt. Het tandvlees kan misschien weer krimpen en niet langer bereid zijn om de prothese te helpen. Dit resulteert in valse tanden te bewegen extra in de mond bij het kauwen. Vooral omdat de wang spiermassa, tong en lippen zijn wat behouden daalde kunstgebit op zijn plaats, het is niet ongehoord voor de wijzigingen in verband met het ouder worden leiden tot moeilijkheden met de huidige kunstgebit. Zelfs porseleinen tand worden geplaatst in een plastic basis die draagt ​​boven de tijd. Porseleinen kunstgebit ook op extra op alle resterende gewone tanden als de twee sleur samen. Tandartsen raden het krijgen van een nieuw gevestigde kunstgebit elke vijf tot en met 7 een lange tijd.

Category: Dieten

Comments are closed.