Hoe Zits Heal Met Aardbei Yoghurt

Als je op zoek om puistjes te genezen, ik ben er absoluut zeker van je hebt geprobeerd een breed scala van producten. Veel van deze producten zijn te duur en beweren dat ze wonderen voor uw teint te voltooien. De waarheid van de zaak is, de energetische component in de meeste geprefereerde puistjes therapeutische oplossingen is salicylzuur. Ik weet dat het lijkt heerlijk geschikt? Sta me gewoon slap wat zuur op mijn gezicht. Ewww! Maar, stel het of niet het kan heel goed veranderen uit heel lekker te zijn. In simpele feit, kunt u eventueel wat in de koelkast juiste moment. U ziet, aardbeien leveren salicylzuur natuurlijk, en het melkzuur in de yoghurt zal kalmeren en eenvoudig uw huid.

Neem afscheid van individuen vervelend, poriën en uitdroging van de huid, roodheid veroorzakende en dure acne verhelpen artikelen , en schakelaar in de koelkast voor te helpen. Wacht rond tot je ziet wat een handvat yoghurt kan zijn! We hebben nog een ander gênant breakout nodig, dus laten we aan de slag.

  1. Meng de yoghurt. Als je ooit hebt gegeten yoghurt, je naar alle waarschijnlijkheid weten dat de vrucht vaak geregeld op de basis. U wordt met een beroep op het salicylzuur in de aardbeien om je puistjes te herstellen, zodat er zeker van zijn dat uw yoghurt goed is gemengd. Dit zal de aardbeien gelijkmatig worden gebruikt om je te confronteren staan.
  2. Reinig en droog je armen en behandelen.
  3. Implementeren van de yoghurt masker . Gebruik te maken van uw duidelijke vingers, ontvouwen de aardbei yoghurt gelijkmatig over je gezicht.
  4. Laat de yoghurt doen het het werk doen. Laat de yoghurt op je gezicht voor ongeveer 5 minuten.
  5. Rinse. Spoel uw ontmoeting grondig schoon met water en dep ze droog met een handdoek.
  6. Stunning

, zijdeachtig eenvoudig poriën en de huid met yoghurt? Wie zou er wonen ooit gedacht! (Thinked-it?) Ik weet nooit … ahh, who cares. Ik hoop dat je hield van dit verslag, en verlang je prestatie met dit aangenaam, behulpzaam en volledig natuurlijke zits helende behandelmethode.

Category: Gezond eten

Comments are closed.