Hoe Zuinig Verklaringen en ratio’s Bepaal de Fiscale Wellness van een organisatie?

Slechts een methode gebruikt om het bedrijf geld wellness vernemen beschouwt de winstgevendheid van het bedrijf. Eindgebruikers berekenen winstgevendheid ratio’s, zoals de winst marge of de winst per aandeel. De winstmarge verdeelt het web inkomsten door hele verkoop, beide even hoeveelheden die aankomen uit de inkomsten verklaring. Winst voor elk aandeel kloof web geld door de selectie van aandelen van gewone aandelen uitzonderlijk. De verscheidenheid van de uitstaande aandelen van frequente inventaris lijkt op het evenwicht vel. De winst geproduceerd door het bedrijf elk jaar verbetert de ingehouden winst en eigen vermogen voor het bedrijf. Dit verhoogt het bedrijf de economische welzijn.

Een extra systeem dat wordt gebruikt voor het analyseren van de economische gezondheid en fitness bestaat uit het gebruik van trending. Trending verwijst naar berekening van de financiële ratio’s van verschillende periodes en de evaluatie van individuen tijdsduren. Bijvoorbeeld, indien de consument berekent de winst per aandeel voor 2008, 2009 en 2010, kan hij uitzoeken of het bedrijf is het produceren van veel meer cash flow voor aandeelhouders in de moderne jaren dan in een lange tijd vorige. Betere cashflow technologie in de laatste jaren betekent dat fiscale welzijn van het bedrijf groeit elk individueel jaar.

Sommige beleggers nadruk op waar de financiering van het bedrijf komt van de financiële gezondheid vast te stellen. Deze kopers kritiek de creditcard schuld vs. billijkheid gerapporteerd over de harmonie vel. De financiële schuld-to-billijkheid verhouding verdeelt de volledige verplichtingen door eigen vermogen van de volledige aandeelhouder is. Een organisatie met een grote financiële schuld-to-equity ratio dankt een aanzienlijk deel van haar activa aan derde borrels, die mogelijk kunnen duiden op afnemende gezondheid geld en fitness.

Fiscale bewering analyse communiceert ook de mate van vooruitgang een enterprise ervaringen. Horizontale analyse berekent de dollar te maximaliseren en te delen verbeteren van de waarde van elke harmonie blad of winsten verklaring product gemeld. Als bedrijf groeit, deze percentages evalueren van het stadium van ontwikkeling van een bepaalde jaar naar het volgende. Lopende ontwikkeling toont uitbreiden geld welzijn.

Category: Gezond eten

Comments are closed.