Hoeveel Dollars genereer je verwerven van een diploma in de algehele gezondheid Info Technologische innovatie?

p De meest populaire baan route voor mensen met een diploma in het wellness-informatie en feiten technologische innovatie is om uit te wenden tot een technicus te zijn. In 2009, het reguliere salaris van een gezondheids-en fitness informatie technicus of een medische dossiers technicus was $ 33.880 per 12 maanden, in overeenstemming met de Verenigde Staten Bureau of Labor figuren. De laagste verdieners aangemaakt minder dan $ 20.850 per 12 maanden, de samenstelling van de bodem 10e percentiel, maar allen die in de toonaangevende tiende percentiel gebouwd veel meer dan $ 51.510 per jaar. Niet alleen zal de selectie van gegevens deskundigen wilden maximaliseren in de komende een aantal jaar, maar de salarissen zijn ogen om de juiste zo goed op te voeden, in overeenstemming met de BLS.

In het bureau verslag, Mississippi was de goedkoopste-hoeven toestand betalen in de Verenigde Staten, met een keer per jaar impliceren loon van $ 26.460. Oklahoma kwam in het kader van de nationale normaal bij $ 30, honderd negentig. Een gereduceerde prijs van die woonachtig zijn in deze twee staten wellicht het primaire effect op deze lager dan reguliere lonen zijn geweest. Een aantal staten betaalde aanzienlijk groter dan normaal. Welzijn IT-experts in Maryland Alaska Washington, DC en Hawaii opgedaan in tussen $ 39.330 en $ 41, 340 per jaar over gemeenschappelijke. Volgens het rapport, New Jersey was de meest betalende aandoening in de Verenigde Staten wellness informatie-technologische innovatie professionals in mensen staten pochte een jaarlijkse suggereren loon van $ 45.750. De Newark-Unie metro locatie uitsluitend was de hoogste uitgaven in de natie, op $ 51, 390 een jaar.

In 2009, gemeenschappelijke ziekenhuizen ingehuurd extra welzijn informatie techs dan elke andere werkgever, en betaalde een gewone salaris van $ 35.870 per 12 maanden. De werkplekken van artsen huurde ook een belangrijke reeks, maar alleen op $ 28.460 per kalenderjaar gemiddeld. De federale govt ingehuurd veel meer dan vijf, 000 medische gegevens professionals en was 1 van de beste betalers, gemiddeld $ 45.120 per kalenderjaar. Anderzijds, door vrijwel optimale lonen waren geproduceerd posities met farmaceutische en medicatie produceren organisaties. Welzijn informatie en feiten specialisten functioneren in deze sector gemiddeld $ 61, 210 per jaar.

Verscheidene die niveaus te krijgen in welzijn informatie en feiten technologie focus op gezondheidszorg codering. Zich baserend op instructie en certificering, kunnen deze programmeurs aanmerkelijk te verhogen hun loon. Ter illustratie, de American Academy of Ervaren Coders (AAPC) vermeld in een 2.009 inkomen enquête die de typische gecertificeerde coder vervaardigd $ 44, 740 a 12 maanden. Deze die geaccrediteerd waren om te functioneren in ziekenhuizen gebouwd $ 51.980 op typische en programmeurs met verschillende specialiteiten certificeringen bereikt nog veel meer. In overeenstemming met de AAPC rapport, een wellness-informatie technicus die is gespecialiseerd in het coderen en over veel meer dan 20 enkele jaren werkervaring gemiddeld $ 54, 477 een jaar.

Category: Gezond eten

Comments are closed.