Holistische snurken Cures

neusdilatator strips zijn sticky kleine strips die overeenkomen over de brug van de neus, die het werk open luchtwegen in de neus te houden. Neus strips kan sterk verbeteren ademen door de neus, bescherming tegen respiratoire als gevolg van de mond tijdens de slaap.

Zingen tonen laks spiergroepen in de delicate smaak en de bovenste keel. Een analyse met de Universiteit van Exeter in Engeland gevestigd dat het uitvoeren van 20 minuten van het zingen workout routines elke werkdag voor een paar maanden vermindert de concentraties van snurken met ongeveer 20%.

Tal snurkers zijn kans op overgewicht. Het verliezen van vet en met voedzame kan helpen bij snurken aanzienlijk minder luid maken of stoppen met het volledig. Weg te blijven van alcohol voorafgaand aan het slapen gaan kan zo goed te ondersteunen als drank ontspant de spieren in de keel die trillen. Het dilemma is dosis verbonden, zodat de extra je veel meer je snurkt verbruikt. Stoppen met roken kan ook een groot verschil maken. Roken kan leiden tot irritatie en ontsteking van de keel weefsels, waardoor het extra waarschijnlijk te trillen en resulteren in snurken. Blijf weg van kalmerende middelen en antihistaminica zoals ze chill out weefsels rondom het hoofd en de nek, waardoor het snurken erger.

Snurken en niezen gaan hand in hand. Snurken kan ontwikkelen als u last heeft van een verkoudheid of allergie flareup. Congestie beperkingen luchtstroom in de neus, je dwingt om te ademen als gevolg van uw mond. Ademen door je mond verhoogt kans op snurken. Het managen van de verkoudheid of allergie symptomen kunnen snurken te verminderen. Als u een decongestivum neusspray te gebruiken, gebruik het dan niet voor veel meer dan 3 keer in een rij als je systeem kan blijken afhankelijk van het te zijn. Overwegen om zoutoplossing spray en snuiten meestal.

Alter uw slaapplaats te leggen op uw facet. Major snurkers zal waarschijnlijk snurken in elke situatie, maar zachte of gemiddelde snurkers meestal gewoon snurken als liggend op hun weer. Naai een zak over het weer van je pyjama en slip een tennisbal binnen. Wanneer u testen om rollen op je rug, zal u slaan de tennisbal en onbewust weer roll off je rug.

U kunt het hoofd van uw bed te verheffen, zodat je romp en hoofd zijn beide even verheven. Probeer eens een paar bakstenen onder de poten aan het hoofd van de matras. U kunt ook het snurken te verminderen door het verminderen van de verscheidenheid van de kussens die u gebruikt. Kussens plaats een knik in je nek, die snurken verergert. Test met behulp van een memory foam kussen om je nek te helpen bij een all-natuurlijke hoek en het verminderen van snurken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.