Home remedies voor pasgeboren Acne

Uw aanvankelijk klasse van de actie is om een ​​milde reiniger op confronteren van je baby te gebruiken. Dit kan een zachte zeep of kleintje zeep die niet gaat om de ogen de moeite zijn. Maak er een probleem om ervaring van uw baby twee keer per dag wassen. Bovendien, afwassen melk, voedsel of speeksel die krijgt op de confrontatie van uw baby. Sta niet toe dat het zitten voor veel te lang, omdat dit de poriën en de huid kan irriteren.

Als u borstvoeding geeft uw kind, kunt u verwachten om te willen om bij te houden wat je eet en drinkt. Blijf weg van de inname van vette of vette etenswaren die je baby puistjes probleem kan verergeren. Controleer dan of je veel vers water en vruchtensappen drinken elke dag om passende celvernieuwing en verjonging te motiveren in de poriën en de huid van je baby.

Reinig de kleding van uw baby, lakens, kussenslopen en speelgoed met een delicate wasmiddel regelmatig. Dit helpt beschermen tegen het vaststellen van olie, speeksel en nutteloze huidcellen die berucht om de poriën te verstoppen en verergering van uw baby huid probleem zijn. Alles wat komt in spreken om met uw kind de ervaring moeten worden gewassen met de behandeling en meestal.

Een andere manier om te gaan met je baby acne is om klaar te zijn een mengsel van een theelepel citroensap en een theelepel honing te krijgen. Dep deze combinatie op de getroffen ruimte met een nieuw wattenstaafje. U kunt de weg te gaan dit op tot een 50 procent een uur vooruit te spoelen met warm drinkwater. Wees bewust niet om deze combinatie in de ogen van uw baby. Als haar huid is heel delicaat, gebruik gewoon de honing, citroen irriterend kan zijn.

Sommige dames gebruiken hun moedermelk als een behandeling voor hun baby acne. Dit kan helpen om de ontsteking te verminderen en drogen het puistje zodat het sneller kan herstellen. Dit kan misschien niet werkt op elke peuter niettemin en ongeveer verder ongemak zou kunnen brengen. Als je puistjes van je baby op te sporen steeds erger in plaats van beter, stop dit proces van therapie.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.