Homemade Cure voor White Tooth

Baking soda is een bijzonder van de meest geliefde woning therapieën voor wit email. Meng een beetje zuiveringszout in met uw typische tandpasta en borstel het voorzichtig over je glazuur. U kunt een beetje zuiveringszout gebruiken met warm water talrijke gevallen per dag in onder uw reguliere poetsbeurten voor meer witten. Meng zuiveringszout met waterstofperoxide tot een pasta die zal breken vlekken die veel meer koppig zijn vormen. Gebruik je zuiveringszout resolutie een aantal momenten een werkdag. U kunt goed zien uitkomsten snel, of het kan misschien krijgen tal maanden op basis van hoe extreem en oud de vlekken zijn volgens Organic-HomeRemedies.com

U kunt ook gorgelen met een antwoord van warme H2O en steenzout avonds vlak voor het poetsen om te helpen breken tand vlekken en een witte glimlach bloot. Gebruik 1 kopje water met 1/2 theelepel. steenzout en poets je tanden grondig na het werken met de spoeling.

Fall verschillende bescheiden druppeltjes citroensap op je tandenborstel om je normale tandpasta net voor het poetsen om te helpen zich te ontdoen van vlekken en je tanden witter. Maak positieve om je mond goed te spoelen om eventuele citroensap residu net na het poetsen om problemen te stoppen om je glazuur te verwijderen – het kan echt zuur. Meng gelijke delen citroensap en een bureau zout te verspreiden over gele tand vlekken. Laat het mengsel te vestigen op uw tand gedurende enkele minuten voor het spoelen en borstelen uitgebreid. Check out poetsen met appelazijn te splitsen verkleuring voorafgaand aan het poetsen met uw frequent tandpasta. U kunt ook testen wrijven de binnenkant van een oranje schil rond vlekken voorafgaand aan het poetsen.

Maak uw eigen tanden whitening strips bij het huishouden door het verspreiden van tandpasta vermengd met zuiveringszout meer dan een slanke strook aluminiumfolie. Mold de folie rondom uw tand en verdwijnen de strip op voor een uur. Blijf uit de buurt van het hebben, inname of het roken van sigaretten als de strip is in het gebied. Spoel en borstel je glazuur snel na het verwijderen van de strip. Herhaal deze werkwijze twee keer per 7 dagen tot de gewenste kleur bereikt is.

Geselecteerde maaltijden te brengen over de speekselproductie, die scrub vlekken kan helpen weg, in het bijzonder wanneer gemengd met andere tanden bleken methoden, volgens WebMD. Probeer tussendoortjes op selderij, wortelen, peren of appels te krijgen speeksel stroomt. Suikervrije kauwgom kauwen zal ook speeksel maximaliseren.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.