Homeopathische Cures voor Snurken

Eenvoudige problemen van dit soort als slapen op je facet alternatief van je rug kan uw snurken te stoppen. Wanneer je weer op je rug liggen, de zwaartekracht trekt je tong terug. Het kan in de weg van regelmatige ademhaling terwijl u sluimeren. Om dit te voorkomen, slapen op je zij of buik. Zodat u blijven liggen op uw aspect, leg er iets hard in een hersluitbare plastic zak, dit soort als een tennisbal, en gebruik een veiligheidsspeld aan te sluiten op het weer van je shirt. Wanneer u rollen op je rug, zult u het gevoel een hekel en weer terug op je zij of buik.

Kies voor een bedrijf matras. Stevige matrassen geven beter helpen om je nek. Het ondersteunen van de nek is een superieure manier om uw luchtwegen te verminderen raakt verstopt. Je hoofd is uitgelijnd superieur, wat suggereert dat de bloei van je luchtpijp is niet zo sterk gebogen alsof je je op een comfortabele of verzakkende matras.

Het verliezen van vet is een geweldige manier om uit te roeien snurken ondersteunen. Met aanzienlijk minder extra vet rondom de luchtwegen, zal de luchtwegen makkelijker als je slapen. Wanneer uw luchtwegen wordt openstellen zo breed als mogelijk is, kan snurken worden vermeden.

Wrijf pepermuntolie in de onderste aspect van elk facet van je neus (zie Activa). Pepermunt wordt gezegd dat het een anti-inflammatoire invloed hebben. De pepermunt uw ademhaling verbeteren door het minimaliseren van zwelling in de membranen in de voering van de neusgaten.

Andere homeopathische behandelingen om eind snurken Integreer staat verminderen drank of koffie voorafgaand aan bed, het uitvoeren van oefeningen (maar niet sluiten voor het slapen gaan), stoppen met roken en het hebben van yoghurt elke dag.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.