Homeopathische Technieken om Verschillende Up Zits

Zits wordt niet veroorzaakt door onzindelijkheid. Het is het eindresultaat van een overactieve olie klieren triggering plakkerig poriën. Microben groeien worden gevangen in de huid en het resultaat in een puistje te typen. Overactieve olie klieren kan op worden geïntroduceerd door hormonale verbeteringen. Deze hormonale verbeteringen tot stand komen voor de duur van de adolescentie en tijdens de maandelijkse cyclus van een vrouw.

Andere bijdragende elementen betrekken angst, allergieën, voedingstekorten en een blootstelling aan industriële vervuilende stoffen. Daarnaast kan een menselijk lichaam pH die ook zuur of te alkalisch tot puistjes verergeren. Erfelijkheid speelt ook een rol.

Bescherming tegen acne is de beste klasse van de beweging. Je poriën en de huid laat zien wat er kop op in je lichaam. Het bezit van voedzame huid begint van binnenuit.

nemen van een dagelijkse antioxidant vitamine is een goede plek om te beginnen. Zits kon krijgen beginnen te stijgen als het lichaam het immuunsysteem techniek gevoed met vitaminen en mineralen zal worden. Vooral met negenennegentig milligram zink per dag wordt voorgesteld als een tekort aan zink is geassocieerd met acne aandoeningen.

Met behulp van visolie capsules zal helpen bieden voordelige gamma-linoleenzuur, die kunnen helpen de huid zacht en soepel te houden. Omega-drie vetzuren zal repareren en reparatieservice poriën en de huid weefsels mogelijk te maken, en los op deposito’s die de poriën en de huid poriën te blokkeren.

Met behulp van een acidophilus supplement wordt ook aanbevolen, omdat het materiaal dat nodig is ‘grote micro-organismen’, die lager uitbraken mogelijk maakt. Met twee capsules van knoflook drie situaties elke dag bij de maaltijd zal stellen veeg uit micro-organismen en het vergroten van het immuunsysteem uit te voeren.

Colloïdaal zilver is ook praktisch omdat het fungeert als een biologische antibioticum. Het kan eventueel oraal worden zo mooi als extern toegepast op de getroffen plek met katoen.

Calendula is een kruid met ontspannende kwaliteiten die rustig geïnfecteerde huid kan helpen. Huidverzorging merchandise gemaakt van calendula en wassen van de huid met gekoelde thee gebouwd van calendula boeketten kan lager zwelling ondersteunen.

Terwijl voedsel keuzes zijn geen significante determinant van acne, unieke voedingsmiddelen die superieur zijn aan vet en bevatten veel te ingrijpend jodium moet echt worden beperkt of voorkomen.

voeden met voedsel items die superieur zijn aan vezels zal helpen schoonmaken van de dikke darm en ontdoen het lichaam van gifstoffen.
Deze bevatten maaltijden welvarend in zink, zoals volle granen, zonnebloempitten en rauwe noten.
Verhoog uw inname van rauwe maaltijden specifiek bieten, amandelen en cashewnoten.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.