Honing zits

Honey Voor Acne

p Er is een heleboel te bespreken geweest, als de vruchten van honing voor puistjes , voor je huid. Toen ik een tiener was ik ervaren van puistjes. Het was niet zo negatief als sommige op mijn faculteit, maar redde de glimlach van mijn wijzerplaat voor een uitstekende twee jaar.

Verstoken van vraag, zits is naar alle waarschijnlijkheid de slechtste factor die kan plaatsvinden om een ​​tiener. De meesten zullen een aantal acne krijgen, zullen sommige vreselijk ondergaan met het en kan op de dezelfde tijd doen alle soorten van schade aan hun huid voor de komende, proberen om in wanhoop industriële therapieën die zijn totaal van chemicaliën.

De meeste zakelijke remedies zijn om te drogen op een natuurlijke manier de vette huid van de adolescent. Dit kan namelijk vastgesteld de toon voor latere decennia als dit droogbehandeling een invloed heeft met de zomer zon. In werkelijkheid kan leiden tot intense littekens als de puistjes ongewenst is voldoende.

Als tiener, niemand had dat voor allerlei poriën en de huid werken door gebruik te maken, speciaal voor de snelle herstel van littekenweefsel beschouwd .

We hebben het niet over, hoewel je dagelijkse honing voor puistjes remedie, de soort honing die u kopen bij uw lokale supermarkt, maar vrij echte Manuka honing uit Nieuw- zeeland . Manuka honing is uniek alleen in Nieuw-Zeeland als de Manuka plant is een inwoner aan Nieuw Zeeland.

Dit is de enige schat die je zal ondersteunen.

Wat is Puistjes en Why Me?

Puistjes ontwikkelt zich door de puberteit vanwege het punt dat haar begint escaleren door de poriën van onze huid. We hebben allemaal talgklieren onder de huid. De klieren zijn gerelateerd door kleine kanalen en in de puberteit met de komst van gezichtshaar vooruitgang voor de oorspronkelijk tijd, kunnen de haarzakjes extra olie aan te moedigen onder de huid om de huid poriën te blokkeren.

Acne niet alleen gebeurt op het confronteren, maar de nek, rug weer, schouders en borst. Wanneer de poriën verstopt raken door een bovendien olie microben variëteiten en voila – Een geïrriteerde puistje

Waarom zijn slechter in sommige vrij dan andere mensen kan afhangen van allerlei factoren.. Jongens krijgen normaal veel erger puistjes dan vrouwen, maar dit is over het algemeen vooral omdat jongens volwassen gezichtshaar en meisjes niet (goed niet goed pas later). Het is vooral afhankelijk van de genen en het weer zo mooi. Net zoals sommige zullen worden kaal door middelbare leeftijd en wat gewoon. Helaas is er zeker geen preventief, dit soort als de uitvoering honing voor zits voor op de puberteit. Puistjes is gewoon een breakout op de puberteit en dan de gevechten op.

Acne kan zo slopende niettemin dat de patiënt gewoon eens wilt de woning vertrekken terwijl hij of zij last van. Dit systeem kan langdurige sociale sancties hebben.

Hoe werkt Honey Ondersteuning Acne?

Hoe zal honing voor acne ondersteuning? Tamelijk eigenlijk niemand echt op de hoogte is. Manuka honing is een veel donkerder van kleur, in tegenstelling tot andere honing, zoals klaver honing en is medisch onderzocht om enorm veel meer antibacteriële eigenschappen dan de typische honing hebben. Het heeft een echt rijke smaak.

Een krachtige deel van de make-up van honing is waterstofperoxide. Dit geeft honing zijn antibacteriële bevoegdheden. echter Manuka, de schaal moeten vooraf worden vermeld het stadium van tien. Als eerder vermeld dit bedrag, kan de honing worden verkocht als UMF Manuka honing of Active Manuka Honey. Zodra je dit ziet op het facet van de fles die u kunt verwachten om te weten dat u het ideale product voor honing voor puistjes .

Honey acne Gebruik

De nauwkeurige door de uitvoering van een kleine groep bij te staan ​​boven de best beoordeelde.

Als je puistjes is nogal negatief en op een aantal locaties op de identieke tijd, dan kun je het beste het product eerder genoemde dat is een combinatie van honing en olie in dezelfde fles te kopen. Dit is niet zo kleverig en kan zo vaak als je wilt worden gebruikt. Het heeft ook een aangenaam aroma. Honing voor zits te genezen is verlengd zin want het is niet zo geconcentreerd als de Manuka Honing punt maar minimaal wordt u op prime het als een langere zin genezen.

Honey voor puistjes Mask

Nu is dit een fantastisch plan voor te overwinnen en dat is gewoon een honing masker dat je kunt kleden in in bed en wakker in de ochtend idealiter met een volledig duidelijk teint. Dit masker is gemaakt in Nieuw-Zeeland en omvat zowel Rotorua Mud (Onttrekking door veel van New York huidtherapeuten om zijn therapeutische eigenschappen) en Manuka Honing.

Category: Supplementen

Comments are closed.