Hoog eiwit, low carb plannen van het gewichtsverlies te minimaliseren honger en verhogen overtollig gewicht te verliezen, zeggen rapporten

Overdracht van meer dan, vroeg in de ochtend muffins. Bye, bye, banaan. Een nieuwe studie vertoont dat door het hebben van meer eiwit voor het ontbijt, kunt u uw honger te verlagen, hoewel het laten vallen lichaamsgewicht, beschreef de Dagelijkse Post op 15 november.

Wetenschappers ontdekt dat door te beginnen de dag af met een maaltijd superieur in eiwit vrij dan koolhydraten die als graan of vezel-overvloedige fruit, kunt u uw honger te onderdrukken. Het resultaat: Je probeert om minder te eten door de versoepeling van de dag en het verbeteren van uw lichaamsgewicht daling

Uitgevoerd aan de Universiteit van Missouri op een groep van 18-55-kalenderjaar-vorige meisjes, het onderzoek. bekendgemaakt dat het nuttigen van 35 gram eiwit voor het ontbijt onderdrukt honger. Dat lijkt misschien een ton, maar een portie proteïne poeder, dit soort als Designer Whey Topkwaliteit Whey Protein Poeder met 18 gram eiwit, geproduceerd met melk, en een portie van Griekse yoghurt of zachte gekookt ei zou dat doel te realiseren .

Of, als je een veganist zou kunnen zijn, selecteert u een veganist eiwitpoeder dit soort als PlantFusion Protein Vanilla Bean met 22 gram eiwit en een portie tofu, die tien gram eiwit heeft in een halve cup.

‘Inname van een ontbijt welvarend in eiwit aanzienlijk verbetert de eetlust reguleren en kunnen goed hulp vrouwen te veel eten in de dag te vermijden later op,’ gedefinieerd analyse wetenschapper Dr Kevin Maki.

‘Deze laatste resultaten tonen aan dat commercieel bereid handige proteïne-rijke voedingsmiddelen kunnen helpen dames ervaren compleet tot aan de lunch en waarschijnlijk sturen duidelijk van te veel eten en te stimuleren dieet regime van goede kwaliteit,’ extra Dr Heather Leidy, een assistent-professor gespecialiseerd in drang naar voedsel te beheren.

Daarnaast is er een gekoppelde onderzoeken bevestigd dat het consumeren van grote eiwit snacks geserveerd onderdrukken honger en verminderde de frequentie van traktaties, meldde de Universiteit van Missouri krant.

‘De stijging van de overgewicht in de Verenigde Staten heeft nauw gespiegeld een verbetering in snacken onder volwassenen, ‘verklaarde Dr Leidy, die auteur van die onderzoeken.

‘ Specialisten hebben erkend voor een, hoewel dat het consumeren van maaltijden substantiële eiwit kan helpen mensen vandaag elimineren vet en onderhouden uit. Omdat snacken is zo overheersend, we moesten niet uit zien als substantiële-eiwit snacks zouden kunnen mensen het bevel hun eetlust â € ‘een belangrijke variabele in vet management.’

Voor onderzoeken het resultaat op verhongering van het eten van eiwitrijke hapjes, onderzoekers onderzocht een team van voedzame dames in de leeftijd van 24 tot 28, die drie verschillende soorten yoghurt aten vs. geen snack. De yoghurt ervaren verschillende hoeveelheden eiwit

Het resultaat:. De meiden die de superieure eiwit Griekse yoghurt aten voelde uitgebreid voor de langste periode van tijd en niet de motivatie avondmaal tot uiteindelijk drie enkele uren na de lunch.

‘Deze resultaten tonen verlaagd, middelgrote en grote-eiwit behandelt alle maximaliseren van de duur van de tijd net voor een individu voelt hongerig nogmaals,’ Leidy vermeld. ‘Maar als je op zoek bent naar ervaren gehele en de honger te stillen voor de langste, je moet een snack te consumeren met ten minste 24 gram eiwit.’

Het is cruciaal om nota te nemen dat deze rapporten achtte hoog lichaamsvet gewichtsverlies plannen. Hoewel dit soort plannen van het gewichtsverlies, in sommige gevallen geïdentificeerd als ketogeen gewichtsverlies plannen, hebben groeien tot meer en meer geliefd te zijn, gaande van een kleine-koolhydraten dieet programma niet per se te betekenen nuttigen van grote hoeveelheden vetten. Bijvoorbeeld, als de beslissing van Griekse yoghurt, veel maaltijden bevatten royale hoeveelheden eiwit zonder grote hoeveelheden extra vet. Begrijp veel meer over kleine-carb eten plannen van UCSF wetenschappers door hieronder te klikken.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.