Hormoonvervangende Remedy en Acne

Acne is een huid probleem dat resulteert in de vorming van whiteheads, mee-eters, puistjes en cysten. Deze vlekken en lesies kunnen zeer hinderlijk en in sommige scenario’s onaangenaam. Tegenover de populaire perceptie, wordt puistjes niet veroorzaakt door vuile huid relatief, het is echt is ingegeven door een ophoping van olie en levenloos poriën en de huid cellen, die microben die op de huid bevinden voeden.

Hormoonvervangende verhelpen, of HRT, is een soort van genezing gebruik gemaakt van bij vrouwen van alle leeftijden post via menopauze. Het vereist vaak een assortiment van hormonen zoals oestrogeen, progesteron, testosteron en progesteron bevatten. Een aanvaardbare mix van hormonen wordt voorgeschreven om dames te steunen wenden conventionele indicatoren van de menopauze, die in plaats onaangename zoals onregelmatige menstruatie, warm knippert, ‘s nachts zweten en verminderde libido.

kan zijn

Meisjes gewoonlijk verduren HRT om de stabiliteit terug in hun leven te bieden. Sinds de menopauze een drastische Lessen zal veroorzaken in het totaal van hormonen in het gehele lichaam, dit kan uitkomst in een flink aantal facet resultaten. Sommige van deze facet uitkomsten kunnen interfereren met uw dag-tot-dag leven, zoals vermoeidheid en stemmingswisselingen, het bouwen van HRT een geschikte manier om te gaan met de menopauze zonder de hoofdpijn.

Voor een aantal meisjes, kop op hormonale substitutietherapie kan brengen over puistjes breakouts. Zelfs als u nog puistjes achter te wijten aan het feit dat je een tiener was geweest, kan het opnieuw ontstaan ​​wanneer je de menopauze leeftijd toeslaan. Met hormonen deinende door je gehele lichaam, kan zits up ontspruiten uit het niets. Als gewoonlijk niet voldoende uitleg weg van HRT houden, in sommige gevallen, de breakouts kan nogal kritisch.

Voor sommige vrouwen, waarschijnlijk op hormoonvervangende therapie kan in principe verhelpen hun acne. Dus, als de menopauze en de bijbehorende fluctuerende hormonen, brengen breakouts voor u, ga naar HST kan afname helpen of te ontdoen van uw breakouts. Dit is niet echt echt voor elke vrouw, maar voor die mensen met de menopauze acne, kan het alleen maar nuttig blijken te zijn.

Category: Supplementen

Comments are closed.