How to Get Faux Teeth to Stay

Doe de plastic kralen in een microwaveable container. Vul het reservoir grootste deel van de rest van de weg met water weg te gaan ongeveer een centimeter van de ruimte aan de bovenkant om te voorkomen dat bruisende dan. Als er niet veel meer h2o dan plastic, gebruik dan een grotere container.

Verwarm de kunststof korrels in de magnetron op ‘hogere’ 30 seconden per keer. Ga verder tot aan het plastic heeft gewijzigd van dekkend tot volledig duidelijk dat dit betekent meestal het gesmolten is.

Trek het plastic van het warme drinkwater aanbrengen van een metalen lepel. Laat het geweldig voor ongeveer 15 seconden vlak voordat voorzichtig beheer ervan met vochtige armen. Kneed het beeldhouwen het plastic zoals klei, maar laat het gedeelte dat u momenteel niet werkt met in de zeer hete h2o te houden het comfortabel.

Vul de holtes in de grote van je nep glazuur met plastic. Kneden het plastic in kleine korrels met je vingers voor een tanden (zoals vampier tanden) of uitrollen in een slangachtige-voorwaarde voor een rij van tand. Het plastic wordt snel verharden wanneer je de klus mee te krijgen als het begint af te organisatie op als je de baan met het te doen, zet het terug in de ongelooflijk warme H2O en opnieuw te overwegen. Nog magnetron opnieuw als nodig.

Vochtige uw tanden, tandvlees en lippen met je tong om te voorkomen plakken (het plastic is niet van plan om permanent te blijven, net voldoende om de toestand van het gesloten product te wijzigen).

Duw de tand om je te bezitten glazuur en druk uw tand in het plastic om een ​​uitgeruste perceptie te maken. Wacht ongeveer 30 seconden en trek de pretend tand afwezig. Laat de kunststof verder uitharden minimaal 5 minuten.

Safe het glazuur in plaats gebruik te maken van kunstgebitkleefstofsamenstelling of kostuum glazuur lijm.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.