How to Get gecompenseerd voor een Lichaamsgewicht Decline succesverhaal

Maak aantekeningen over uw pond verlies reis. Bestaan ​​van de statistieken, dit soort als je het opstarten van overgewicht, uw lengte en de metingen. Componeren over wat geproduceerd je begrijpt u essentieel om lichaamsgewicht te verminderen: Als dit werd veroorzaakt door een foto, nemen de foto

.

Maak monster voeding en lichaamsbeweging strategie, en maak duidelijk hoe snel je waargenomen resultaten.

Onderzoek door je notities en nemen toegevoegd feiten precies waar essentieel. Vergeet niet dat om te verkopen, uw verhaal vraagt ​​om aangenaam genoeg om door te lezen, en inspirerend om andere mensen in de hoop om zich te ontdoen van gewicht. Bestaan ​​uit extra details, zoals ongeacht of u een ‘diëten geprobeerd, en hoe ze werkten.

Maak een korte samenvatting van uw verhaal te geven aan de redactie. Dit moet een snelle schets, die de editor gebruiken om niet uit te kiezen of ze willen uw verhaal publiceren. Breng tijd door het genereren van zeker dat dit leest mooi, met de juiste spelling en grammatica, zoals aanvankelijk indrukken zijn cruciaal in het vervaardigen van.

Dien de verhalen online editors. U kunt providers deze zo mee aan de Push, die opereren als een middelbare heer en distribueren van uw verhaal naar specifieke publicaties namens u, voor een bescheiden prijs gebruiken – of u kunt uw verhaal zelf. Grote publicaties zoals Overgewicht Watchers hebben doorgaans een op het internet het bezit komen van een soort die u kunt gebruiken om in contact met de redactie met uw plan te krijgen.

bezit komen van regionale media. Uw regio krant, geen vet daling teams en Televisietoestel stations. Media in uw buurt gebied kan goed beheren van een welzijn-campagne, en wil de verworvenheden van een wijk persoon te benadrukken.

Bespreek betaling. Sommige internet sites zal blijkbaar vertonen hoe veel ze spenderen per post, mogelijk als een geheel getal of als een verkoopprijs voor elk woord. Als u een bedrijf te gebruiken, maken ervan overtuigd dat u een goed begrip van hoe sterk het bedrijf zal krijgen, en hoe veel je wordt nog door.

op basis van belangrijke documentatie geleverd door publicaties. Sommige publicaties wettelijke rechten om je verhaal, wat suggereert u niet in staat om het te publiceren in andere plaatsen, en sommigen kunnen misschien behouden ons het juiste om het verhaal te bewerken als ze zien dat gezond willen. Zorg ervoor dat je door te gaan door middel van alle voorwaarden en volledig te begrijpen hen, zodat u weet vooral waar u aan toe bent.

Category: Dieten

Comments are closed.