How to Get Rid of Experience puistjes in een 7 dagen

Probeer maaltijden hoger te eten in anti-oxidanten en maaltijden geïdentificeerd om te bezuinigen zwelling in het systeem. Extreme ontsteking kan leiden tot roodheid en zwelling en bestendigen acne problemen. Mannen en vrouwen die eet-antioxidant beladen voedingsmiddelen, die als bessen en milieuvriendelijk bladgroenten en voedingsmiddelen belangrijk in anti-inflammatoire verbindingen, dit soort als vis, kurkuma, gember, groene thee en noten, werkervaring veel minder aanvallen met acne.

Blijf uit de buurt van het eten van suiker. Het consumeren van te veel suiker verhoogt de bloedsuiker en insuline niveaus en kan een hormonale onbalans veroorzaken in het menselijk lichaam, waardoor acne triggering. Onder het genot van door natuurlijke middelen zoete voedingsmiddelen, zoals fruit en groenten, is een zeer goede manier om de ontsteking te verminderen, consumeren bureau suiker en maaltijden en drankjes die niet zijn natuurlijk zoet kan puistjes verbeteren.

Raise vezels en soja inname van schadelijke testosteron stadia verminderen. Belangrijke stappen van testosteron (met name vrouwen) is de kans op hormonale onbalans versterken. Wanneer hormonen zijn niet goed uitgebalanceerd, acne bloeit.

Reinig de ervaring met een gevoelig meer dan de toonbank gezicht reinigingsmiddel tweemaal met de dag en een zelfgemaakte anti-inflammatoire ontmoeting masker toe te passen op zijn minst na een week om zich te ontdoen van het gezicht acne. De meeste gezichtsreiniging lotions zijn veel te hard op de huid om voldoende is de ontsteking die leidt tot puistjes snijden. Overschakelen naar een gevoelige gezichtsreiniger kan ontdoen van deze problemen.

Maak een zuiver gezicht masker door het mengen van honing (een zuivere antimicrobiële), havermout en bessen tot een pasta te gezicht acne te minimaliseren. Komkommer, knoflook, mint en tandpasta kunnen ook worden gebruikt om een ​​masker met vergelijkbare voordelen te bouwen.

eens langs bij een dermatoloog voor een extra gekwalificeerde oplossing voor het ontvangen ontdoen van de acne.

Category: Dieten

Comments are closed.