How to Get Rid van Acne in twee dagen

huid reinigen met een olie-helemaal gratis ontmoeting schoon. Voor gevoelige of droge huid, gebruik dan een deal met wassen dat er geen parfum of kleurstoffen heeft. Als u het gebruik van een acne-programma deze als Proactiv, gebruik het gezicht wassen zoals aangegeven.

Verzorgen van de getroffen plek met een warmte kompres. Dompel een washandje in warm drinkwater en uitwringen. Breng de warme doek om de vlek gedurende 5 minuten of rechts totdat de doek afkoelt. Dit zal helpen trekken de onzuiverheden uit de poriën en de huid en leidt tot de smet te komen tot een hoofd.

Gebruik maken zits medicatie deze soorten als Clearasil of Proactiv repareren Lotion. Heeft plaatselijke behandeling plannen niet van toepassing op alle geopende of bloeden vlekken simpelweg omdat dit kan leiden tot meer irritatie. Uitvoering van minerale make-up van dit soort als Bare Escentuals Blemish Remedy acne zal verbergen wanneer genezen met zuivere componenten zoals tea tree extract.

Zie een dermatoloog om te zorgen voor een significant beïnvloed gebied of voor cystic acne. De huid arts zal cortisone injecteren in de vlek, en dat zal meteen beginnen met het verminderen van ontstekingen, roodheid en tempo het therapeutisch systeem. Effecten van deze therapie kan meestal worden waargenomen in slechts een dag of twee.

Vermijd knijpen of het aanraken van puistjes. Waardoor de vlek om zijn puur natuurlijke programma uitvoert is beste voor uw huid. Zelfs reinigen armen kunnen micro-organismen of zuiver natuurlijke oliën hebben, en op het moment dat u porren of knijp de smet, zal dit resulteren in veel meer zwelling en kan zelfs veranderen in besmet.

Category: Dieten

Comments are closed.